Copenhaga – București cu SAS, în perioada sărbătorilor de iarnă.

0 713

În perioada sărbătorilor de iarnă, SAS reia zborurile pe mai multe rute pentru a satisface cererea existentă din și către Scandinavia. Printre acestea va fi și ruta Copenhaga – București. Conform sistemului de rezerări SAS, vor fi operate 4 zboruri Copenhaga – București și retur, în zilele de 17, 18 decembrie 2020 și 2,4 ianuarie 2021.

Totodată, de la mijlocul lunii decembrie până la mijlocul lunii ianuarie, SAS va zbura către toate destinațiile interne din Norvegia, Suedia și Danemarca (cu excepția Billund). SAS continuă să efectueze cursele între capitalele scandinave și redeschide o serie de rute noi către Europa.

SAS va opera un total de 129 de rute către 82 de destinații, inclusiv spre orașe importante precum Berlin, Londra, Paris, Roma și Atena. Din Norvegia, SAS va relua zborurile către destinații din Europa, plănuind să opereze pe 20 de rute directe.

Zborurile către New York, Chicago, San Francisco, Washington și Shanghai vor continua să fie operate.

Compania aeriană sfătuiește pasagerii șă își planifice călătoriile din timp.

Programul a fost redus comparativ cu un an normal și vor fi disponibile mai puține bilete decât de obicei. SAS îndeamnă clienții să își planifice călătoria cu mult timp în avans pentru a se asigura că vor găsi bilete. Orarul zborurilor poate fi modificat dacă sunt introduce noi restricții de călătorie în țările de destinație.

Flexibilitatea este importantă pentru călători în aceste vremuri, iar compania aeriană a introdus opțiuni flexibile de rezervare. Pasagerii pot anula călătoria cu până la 72 de ore înainte de plecare și pot obține un voucher valabil pentru călătoriile viitoare.

Această ofertă se aplică tuturor curselor internaționale. SAS oferă, de asemenea, rezervare gratuită pentru toate zborurile internaționale achiziționate cu până la 72 de ore înainte de plecare. Toate zborurile rezervate prin SAS sunt rambursabile în termen de 24 de ore de la achiziție, indiferent de tipul biletului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.