Promoţie la biletele de avion Bucureşti – Londra cu TAROM – reducere de 15%

0 250

În perioada 2 – 8 septembrie 2013, compania TAROM pune la vânzare bilete de avion la preţuri cu 15%  mai ieftine (Reducerea este supusa unor condiţii şi nu se cumulează cu alte oferte) pe rutele Bucureşti – Londra – Bucureşti şi Londra – Bucureşti – Londra. Oferta este valabilă pentru călătoriile începând din 27 octombrie 2013.

Londra este ca un magnet pentru actori, artişti şi designeri, un oraş care stabileşte tendinţele în artă, arhitectură, modă, design şi tehnologie. Nu rataţi Tower Bridge şi Turnul Londrei, locul unde sunt păstrate bijuteriile Coroanei Britanice, Palatul Buckingham, British Museum, Big Ben şi clădirile Parlamentului, Muzeul Figurilor de Ceară – Madam Tussaud’s, Hyde Park şi Grădinile Kensington.

TAROM reaminteşte pasagerilor că preţul biletului de avion include numeroase avantaje, precum mese calde şi băuturi la bord, transportul gratuit al bagajelor, operare pe aeroporturile principale, check-in gratuit. În ceea ce priveşte bagajele, pasagerii clasei Economy pot transporta un bagaj de cală în limita a 23 de kg, iar pasagerii clasei Business au incluse în preţul biletului maximum 3 bagaje de câte 23 de kg. În plus, toţi pasagerii pot transporta gratuit şi un bagaj de mână de maximum 10 kg.

Promoţia va intra în vigoare din 2 septembrie, dar eu am simulat pentru perioada 6-11 noiembrie şi am găsit bilete de la 152.5 EUR, cu aproximativ 30 EUR mai ieftin faţă de British Airways. O să caut şi după 2 septembrie.

bucuresti_londra_tarom

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanishTurkish