fbpx Un copil a supravietuit în incinta trenului de aterizare al unui avion Arik Air

Un copil a supravieţuit în incinta trenului de aterizare al unui avion Arik Air

0 226
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Un copil de zece ani a reuşit să treacă de sistemele de securite ale aeroportului Benin City, situat în sudul Nigeriei, şi s-a ascuns în incinta trenului de aterizare al unui avion Arik Air. Aeronava a operat un zbor scurt, între Benin City şi Lagos, fosta capitală a Nigeriei.

Zborul a durat aproximati o oră, iar aeronava nu a zburat la altitudinea normală de croazieră. Aceşti factori au contribuit foarte mult la supravieţuirea tânărului ascuns în incinta trenului de aterizare. La aterizare, copilul a încercat să se strecoare printre pasagerii debarcaţi.

În Africa au mai fost astfel de cazuri, dar imigranţii ilegali nu au fost aşa norocoşi. Au murit din cauza temperaturilor foarte scăzute, striviţi de trenul de aterizare, din cauza presiunii scăzute de la altitudini foarte mari.

Pentru că acest caz a ajuns în presa din Nigeria, autorităţile locale au început cercetările. Autorităţile aeroportuare din Nigeria nu-şi pot explica cum acest copil a trecut de filtrele de securitate, dar acuza şi compania aeriană pentru că a decolat în ciuda avertizărilor că un copil se află pe pistă. Arik Air acuză personalul de la sol pentru că a fost uşor păcălit de acest copil şi pune la îndoială siguranţa zborurilor pe aeropoturile din Nigeria.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.