blank

Xiamen Airlines a finalizat o comandă pentru şase avioane Boeing 787-8 Dreamliner

0 557

Boeing şi Xiamen Airlines au anunţat semnarea unei comenzi ferme de şase avioane Boeing 787-8 Dreamliner. Comanda a fost plasată în mai 2011 şi este în valoare de 1.3 miliarde de dolari, la preţul de listă.

xiamen_787_dreamliner

Cu o flotă formată doar din aeronave Boeing, Xiamen Airlines s-a bucurat de o evoluţie constantă şi a înregistrat profit în fiecare an. Este una dintre puţinele companii aeriene care au crescut în ultimii ani.

În următorii ani, Xiamen Airlines se va focusa pe noi rute în sud-estul şi nord-estul Asiei. După ce va intra în posesia primelor avioane B787-8 Dreamliner, Xiamen Airlines va zbura de la Fujian spre destinaţii din Europa, America de Nord şi Australia.

În prezent, Xiamen Airlines operează o flotă formată din 97 de avioane Boeing. Zboară spre 218 destinaţii interne şi 26 de destinaţii internaţionale şi regionale. A 100-a aeronavă Boeing se va alătura flotei Xiamen Airlines în noiembrie 2013. Fondată în 1984, Xiamen Airlines are sediul în oraşul de coastă Xiamen, în provincia Fujian.

Leave A Reply

Your email address will not be published.