Promoție flash de la Air France – KLM: Punta Cana de la 599€, Saint Martin de la 659€, Seychelles de la 799€

0 143

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

A trecut multă vreme de când nu am mai scris despre promoții la biletele de avion. Dar cum sezonul estival a început deja, iar majoritatea țărilor încep să relaxeze măsurile anti-COVID, am zis să începem seria articolelor cu ponturi și prețuri bune la biletele de avion.

Până pe 24 mai, Air France are o ofertă foarte bună la biletele de avion pentru destinații exotice și de vacanță. Printre destinațiile anunțate, vă aducem în atenție următoarele oferte: Punta Cana de la 599€, Saint Martin de la 659€ (Air France) / 640€ (KLM), Seychelles de la 799€, Havana de la 689€ și multe alte destinații exotice. Și KLM anunță o promoție cu tarife atractive spre destinații din Caraibe și Oceanul Indian, Africa și America de Sud.

ATENȚIE la condițiile de intrare în țările de destinație. Unele au ridicat măsurile restrictive, altele solicită să îndepliniți anumite condiții de intrare. Cei mai avantajați sunt cei vaccinați complet de COVID-19, aceștia fiind scutiți în mare parte de carantină și alte reguli. Cred că este momentul să începem să ne facem planurile pentru vacanțele din 2021, dar cu prudenți. Fiți mereu informați!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.