Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Deturnarea unui avion și evacuarea a 200 de supraviețuitori în Marea Baltică, așa sună scenariul unu exercițiu tactic pus în practică de armata poloneză

0 219

În decursul dimineții zilei de 20 mai 2021, un avion de tip Boeing 737-800 al Forțelor Aeriene din Polonia ar fi fost deturnat și, în urma unei manevre riscante, s-a îndreptat spre Oceanul Atlantic. Stați liniștiți, a fost doar un exercițiu tactic pus în practică de autoritățile poloneze.

Deturnarea unei aeronave civile de către teroriști, evacuare în masă pe mare și operațiuni de căutare și salvare în urma unei coliziuni de avioane, acestea sunt scenariile exercițiului tactic special RENEGADE / SAREX-21, care se va desfășura în Polonia până pe 21 mai.

Conform presei poloneze, exercițiul tactic special RENEGADE / SAREX-21 se va desfășura în perioada 17-21 mai în trei regiuni: Mazowieckie, Pomorskie și Zachodniopomorskie. După cum a raportat armata poloneză, scopul este de a „verifica capacitățile forțelor armate poloneze și ale sistemului nemilitar, ca elemente ale sistemului de securitate de stat, pentru a contracara situațiile de criză specifice sistemului de apărare antiaeriană, precum și aerian și salvarea pe mare „.

În timpul exercițiului organizat de Comandamentul Operațional al Forțelor Armate Gen. Bronisław Kwiatkowski, entități responsabile cu siguranța în Polonia, precum și serviciile de salvare își vor demonstra abilitățile. Printre ei vor fi reprezentanți ai Poliției Militare, Poliției de Frontieră, Salvării Aeriene Medicale Poloneze, Forțelor Teritoriale de Apărare, Crucii Roșii Poloneze, Comandamentului Operațional al Forțelor Armate și Comandamentului General al Forțelor Armate.

Dacă citiți prin presa românească ceva de tipul BREAKING NEWS și ”șoc și groază” despre deturnarea unui avion, să stiți despre ce este vorba.

Leave A Reply

Your email address will not be published.