Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Promoție Blue Air: 50% reducere la biletele de avion. Black Friday revine!

0 381

Black Friday revine la Blue Air. În perioada 26-27 noiembrie, Black Friday Blue Air vine cu reducere de 50% la toate zborurile programate până la 31 martie 2021 plus posibilitatea de modificare a datelor de zbor o dată, fără achitarea taxei de schimbare a datelor de călătorie.

În secțiunea special dedicată Black Friday, clienții Blue Air pot regăsi cele mai bune oferte pentru călătoriile de reuniune cu familia din timpul sărbătorilor de iarna, precum și cele mai bune idei de cadouri de Crăciun, achiziționând bilete de avion pentru cei dragi.

Ofertă este valabilă pe toate rutele și destinațiile Blue Air, pentru toate rezervările cu date de călătorie până la 31 martie 2021. Toate rezervările includ opțiunea gratuită a schimbării datelor de călătorie o dată, plătindu-se doar diferența de tarif, acolo unde este cazul.

Promoție Blue Air - Black Friday
Leave A Reply

Your email address will not be published.