Promoție aniversară Wizz Air 16 ani: 16% discount la tarifele biletelor pentru orice zbor

0 1.690

Wizz Air sărbătorește astăzi, 19 mai 2020, a 16-a aniversare de la primul său zbor, oferind 16% reducere la tarifele biletelor. Oferta este valabilă pentru orice zbor Wizz Air rezervat astăzi, 19 mai 2020, cu o perioadă nelimitată de călătorie.


Primul zbor Wizz Air a decolat pe 19 mai 2004 de la Katowice la Londra Luton. De atunci, Wizz Air a câștigat încrederea și loialitatea a 240 de milioane de pasageri și și-a crescut rapid flota la 121 de avioane Airbus.

Aceasta este cea mai tânără flotă din Europa, cu o medie de 5,4 ani și include cea mai eficientă aeronavă cu un singur culoar din lume, A321neo, un reper tehnologic, ce se asigură că Wizz Air este cea mai verde alegere în materie de călătorii aeriene.

Pentru a marca acest moment de referință, pe lângă reducerea de 16% la tarifele biletelor, cu o perioadă de călătorie nelimitată, Wizz Air lansează o vânzare fulger pentru WIZZ Flex.

Pentru doar 1 €, pasagerii pot achiziționa WIZZ Flex odată cu rezervarea și au opțiunea de a anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă de anulare și să obțină 100% din tariful inițial rambursat imediat sub formă de credit de companie.

Vezi zborurile Wizz Air operate din Romania in perioada 15-31 mai 2020

În noua eră a călătoriilor igienizate, Wizz Air a spus da zborului și a implementat măsuri îmbunătățite de sănătate și igienă pentru a proteja pasagerii și echipajul.

În timp ce filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează deja 99,7% din virusurile și bacteriile din aer, Wizz Air a introdus protocoale pentru a sprijini distanțarea fizică, pentru a asigura un mediu foarte curat la bord și pentru a reduce orice interacțiune umană neesențială și contact fizic.

Pe măsură ce restricțiile s-au redus, Wizz Air și-a reluat operațiunile dintr-o serie de baze și, refăcându-și treptat capacitatea, compania aeriană este pregătită să ofere din nou călătorii accesibile cât mai multor persoane.

Wizz Dance from WATER FILM GROUP on Vimeo.

Pentru a marca aniversarea de 16 ani și pentru a trimite un mesaj încurajator clienților săi, WIZZ a creat acest video vesel care exprimă sentimentele echipajului față de pasageri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.