Din iunie 2020 vor fi reluate zborurile din Europa spre Aeroportul Internațional San Francisco

0 1.384

Este oficial! Aeroportul Internațional San Francisco a anunțat reluarea zborurilor spre Europa. În urma pandemiei de COVID-19, Aeroportul Internațional San Francisco nu a mai avut zboruri spre Europa de la 1 aprilie 2020. Aeroportul așteaptă, de asemenea, un serviciu suplimentar pentru Japonia.De la 1 iunie, Swiss International Air Lines intenționează să reia zborurile din Zurich spre Aeroportul Internațional San Francisco. În prezent, este programată o frecvență săptămânală, care va fi operată cu aeronavă de tipul Boeing 777-300ER.

Vor fi reluate zborurile din Europa spre Aeroportul Internațional San Francisco

Din 16 iunie, Lufthansa intenționeză să reia zborurile din Munchen spre Aeroportul Internațional San Francisco. Sunt programate 3 frecvențe săptămânale pe ruta Munchen – San Francisco. Încă nu a fost stabilită aeronava.

Vă rugăm să rețineți: toate informațiile operaționale pot fi modificate. Vă rugăm să consultați direct compania aeriană pentru cele mai recente informații cu privire la aceste zboruri.

Deși aceste companii aeriene își reiau serviciile limitate spre Statele Unite, toate avizele de călătorie, restricțiile de intrare și procedurile de screening la sosire rămân în vigoare.

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autoritățil e din respectivele țări. În funcție de deciziile guvernamentale, zborurile pot fi anulate sau amânate. Călătoriți prudent și să vă documentați bine înainte cu privire la regulile de intrare la destinație.

*Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.