Programul Neversea 2022 pe zile, 7-10 iulie 2022!

1 868

Mai sunt câteva zile până la marele festival de la malul Mării Negre – Neversea 2022! Organizatorii Neversea și împreună cu autoritățile locale au luat măsuri speciale de siguranță și impun restricții de circulație pe durata festivalului, 7-10 iulie 2022.

Programul Neversea 2022

Sunt așteptați zeci de mii de fani și iubitori de distracție care vor dansa și vor cânta pe ritmurile celor peste 150 de artiști naționali și internaționali, printre care Alan Walker, Alesso, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, KSHMR, Nicky Romero, Parov Stelar, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Tyga.

Cumpără bilete la Neversea 2022!

Vor fi 5 scene pentru muzică, mai multe music spots și diverse activități pe o suprafață întinsă de 100000 de metri pătrați. Peste 10000 oameni din 15 țări ale lumii construiesc de mai bine de două săptămâni oaza de libertate denumită și The Island of Dreams, pe plaja Neversea, informează funkytravel.ro.

Cinci scene de muzică la Neversea 2022

Scena principală

Scena principală va avea peste 450 de metri pătrați de ecrane LED, 23 de metri înălțime, 85 de metri lățime și 28 de metri adâncime. Greutatea scenei depășește 285 de tone, iar acoperișul acesteia are o deschidere de 24 de metri. În timpul show-urilor, peste 500 de lumini vor colora cerul peste Neversea. Toată energia utilizată la scena principală provine din surse regenerabile.

Scena The Ark

Scena The Ark, gazda artiștilor naționali și internaționali din lumea rap, trap, hip-hop, drum&bass, liquid și dubstep, are o deschidere de 42 de metri pătrați și o înălțime de 17 metri, în formă de arcă. Rapperul bbno$ va cânta pentru prima oară în România pe această scenă. Tot aici va fi prezent și fenomenul românesc de trap cu Ian, AlbertNbn, Arkanian x Arael x Zannidache, Yny Sebi, Oscar, Zo, Phunk B, Rava, Marko Glass ft. Bvcovia, Nane, Connect-R & Johny Romano. De nelipsit vor fi și DJ Shiver, Borgore, Dirtyphonics, DJ Wicked, Netsky și mulți alți artiști români.

Scena Temple

Scena Temple, cu forma ei spectaculoasă de piramidă, are o deschidere de 21 de metri și o înălțime de 12 metri. Proiecțiile și luminile care se joacă pe această scenă poartă fanii techno în călătorii muzicale unice alături de premierele festivalului Amelie Lens și Paul Kalkbrenner Live și artiști care se întorc pe The Island of Dreams, precum Jamie Jones, Priku, Raresh și nu numai. 

Scena Daydreaming

Colorata scenă Daydreaming, cu decoruri florale ce te îndeamnă la visare, are o deschidere de 38 de metri și o înălțime de 8 metri. Fanii prezenți aici vor admira marea și îi vor putea asculta pe Akos, Armen Miran, Audiofly, Christian Loffler, Day Dreamers (Marwan, Woodnote, Dub FX), HVOB Live (Clubset), Hernan Cattaneo, Kerala Dust, Lee Burridge, Oliver Koletzki, Sebastien Leger și mulți alți artiști din lumea house, deep house și Ambiental.

Scena Oasis

Scena Oasis, așa cum îi spune numele, este o adevărată oază de relaxare și muzică bună de la artiști precum Anna Tur, Claptone, Kasia, Simina Grigoriu Moonsound, Pascal Junior și mulți alții. Scena Oasis este un dome geodezic și are un diametru de 14 metri și o înălțime de 5 metri. Toate echipamentele necesare pentru construcția festivalului au fost transportate cu peste 400 camioane de 40 de tone și aproximativ 200 de autovehicule de 7,5 tone. Rețeaua electrică a festivalului însumează 15 kilometri de cablu, iar pentru împrejmuirea zonei de eveniment, organizatorii au folosit 10,5 kilometri de garduri.

Programul Neversea 2022 – 7 iulie

blank
Programul Neversea 2022 – 7 iulie

Programul Neversea 2022 – 8 iulie

Programul Neversea 2022 – 8 iulie

Programul Neversea 2022 – 9 iulie

blank
Programul Neversea 2022 – 9 iulie

Programul Neversea 2022 – 10 iulie

Programul Neversea 2022 – 10 iulie

1 comentariu
  1. […] aveți în plan să mergeți la Neversea 2022, dar încă nu v-ați cumpărat cazarea, aflați că mai sunt ceva locuri disponibile în […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.