Priza PowerCube Allocacoc 1402GY cu 2 porturi USB de mare putere

Călătorim destul de mult și cărăm după noi un întreg arsenal de gadgeturi. Însă o mare problemă în călătoriile noastre ține de lipsa prizelor din camerele de hotel.

2 1.234

Cei ce călătoresc frecvent și cară cu ei numeroase gadgeturi, probabil că s-au lovit de problema lipsei prizelor din camerele de hotel. Mai exact, sunt puține ca număr. Am întâlnit hotel cu o singură priză în cameră, iar aceasta era folosită pentru lampa de birou. Cum să încarci telefoane, baterii externe, în timp ce vrei să ai și laptop-ul în priză. Să spunem că se poate prin porturile USB de la laptop, dar câte porturi să ai și la ce putere?

PowerCube Allocacoc

Kit-ul de gadgeturi pentru travel cuprinde: 2 telefoane, 2 baterii externe, aparat foto/video, laptop și tabletă, plus cabluri și accesorii. În majoritatea călătoriilor de până acum, ne-a fost greu să le putem încărca pe toate în același timp. Și nici nu suntem dornici să petrecem prea mult timp în camera de hotel, în ideea să mai încărcăm puțin gadgeturile.

Pentru a rezolva această problemă, am decis achiziționarea unei priza PowerCube Allocacoc 1402GY cu 2 porturi USB de mare putere. Într-o cameră de hotel trebuie să existe cel puțin o priză, ca apoi sa o pot multiplica la 4 prize normale + 2 porturi USB prin intermediul acestui prelungitor. Astfel putem să ne încărcăm gadgeturile simultan.

Am folosit acest prelungitor în vacanța din Palermo. Am ales varianta cu 1.5 metri cablu pentru a avea prelungitorul cât mai aproape de pat. Și-a făcut treaba. În fiecare noaptea lăsam gadgeturile la încărcat, iar dimineață le bagam în rucsac și plecam pe traseu. În cele 3 zile petrecute în Sicilia, plecam dimineața din hotel și ne mai întorceam seara târziu, fără să alergăm după prize pe parcursul zilei.

Folosesc priza PowerCube și acasă, fiind prinsă de birou prin intermediul unui suport special. Acesta a venit în cutia prizei. Se fixeaza de suprafața dorită prin bandă dublu-adezivă.

Recomand priza PowerCube Allocacoc 1402GY (90 de lei). Există și alte variante de prize PowerCube, cu cablul prelungitor și fără cablu!

P.S. Am transportat acest prelungitor în bagajul de mână și n-am avut probleme la controlul de securitate.

2 Comentarii
 1. Dani says

  La controlul de securitate te-au pus sa il scoti la verificat separat sau a fost totul ok din prima?

  1. Sorin Rusi says

   La controlul de securitate am scos prelungitorul alaturi de celelalte cabluri. Am o punga in care pun toata cablaraia si o scot separat, alaturi de laptop, tableta si camera foto…

   Doar bateriile externe au ramas in bagajul de mana, dar m-au intrebat de ele :). In rest nimic notabil!

Leave A Reply

Your email address will not be published.