#priNeamt III – 5-11 septembrie 2014

0 548

Editia a III-a a celui mai important eveniment dedicat promovarii în mediul online a unui judeţ din România va avea loc în perioada 5-11 septembrie 2014 şi va cuprinde urmatoarele doua componente majore:

B2B – un curs (5 septembrie) dedicat business-urilor din zona de travel cu focus pe teme de management eficient şi marketing online. Locaţia: Central Plaza Hotel din Piatra Neamţ. Accesul este gratuit, dar se face doar pe baza de invitaţie. Click aici pentru inscriere. Atentie – locurile sunt limitate!

B2C – un infotrip (6-11 septembrie) în judeţ creat special pentru o delegaţie formată din 60 de bloggeri. Printre cei 60+ de bloggeri invitaţi se vor afla: 25 generalişti, 10 călători, 10 fotografi, 8 din Republica Moldova şi 10+ din Marea Britanie – lista participanţilor. Subiectul principal al ediţiei va fi Masivul Ceahlau.

Mă bucur să fiu printre cei invitaţi şi e o provocare. Va fi o săptămână plină de activităţi şi evenimente, vom fi 60+ persoane. Mai jos aveţi harta de la #priNeamt III! Nici noi nu ştim tot programul, dar avem încredere în organizatori.

PRINEAMT3-Harta

Am participat şi la ediţia a II-a, dar am fost mult mai puţini bloggeri, a fost mai scurtă şi mai mult în jurul oraşului Piatra Neamţ. Cifrele celor doua ediţii organizate pana-n prezent (14-16 septembrie 2012 si 13-15 decembrie 2013):

7 zile in care Piatra Neamt a devenit capitala mediului online din Romania
1000+ km parcursi in judet, 40 de obiective turistice vizitate, la care se adauga si 5 mesteri populari
65 de bloggeri, dintre care 2 din Rep.Moldova prezenti la editia a II-a
300+ articole publicate in special pe blogurile implicate, dar si pe alte site-uri care au apreciat ideea proiectului
3000+ postari pe Facebook, 1500+ mesaje pe Twitter si 400+ fotografii pe Instagram
3.7 milioane persoane cu acces la internet au aflat de cele doua editii, expunere totala conform Zelist Monitor.

————————————————————————————————————
5-11 septembrie 2014. Tot ce-i de văzut #priNeamt! Urmărește ediția a III-a a celui mai important eveniment dedicat promovării în mediul online a unui județ din România. Află mai multe detalii pe Organizator: Eventur Bucharest. Powered by Petrom Romania. Parteneri principali: Autoritatea Națională pentru Turism, Consiliul Județean Neamț, Primăria Piatra Neamț, Hotel Bistrița din Durău, Blue Air și Autoboca Rent-a-car.

Leave A Reply

Your email address will not be published.