[Oferta TAROM] Tarife promoţionale pentru Amman, Barcelona, Beirut, Dublin, Londra, Madrid, Nisa, Paris

0 488

În data de 18 septembrie 2014, TAROM împlineşte 60 de ani de existenţă şi sărbătoreşte, punând la dispoziţia pasagerilor săi bilete de avion la oferte speciale.


Oferta din prima săptămână a lunii septembrie este dedicată celor care doresc să călătorească pe zboruri operate de TAROM între Bucureşti şi Amman, Barcelona, Beirut, Dublin, Londra, Madrid, Nisa, Paris. Preţurile pentru o călătorie dus – întors vor începe de la 179 euro (locuri limitate), cu toate taxele incluse. Perioada de vânzare este 01-05 septembrie 2014, iar perioada de călătorie este pâna la data de 05 martie 2015 (data ultimului retur) (cu exceptia perioadei 20.12.2014 – 4.01.2015; în cazul în care cel puţin un tronson de călătorie este în intervalul menţinonat, oferta nu se aplică).

Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul www.tarom.ro, de la agenţiile proprii sau de la agenţii autorizaţi TAROM.

Mai jos aveţi şi câteva simulări.
Bucureşti – Amman de la 180 EUR

bucuresti_amman_tarom

Bucureşti – Madrid de la 179 EUR
bucuresti_madrid_tarom_promo

Nota: Simulările sunt făcute cu notă informativă pentru a demonstra existenţa promoţiei. AirlinesTravel nu răspunde de eventualele modificări tarifare aplicate de operatorul aerian. Fiecare alege perioade de călătorie în funcţie de preferinţe.

Leave A Reply

Your email address will not be published.