fbpx [Oferta TAROM] Tarife promotionale pentru 8 destinatii TAROM

[Oferta TAROM] Tarife promoţionale pentru Amman, Barcelona, Beirut, Dublin, Londra, Madrid, Nisa, Paris

0 315
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

În data de 18 septembrie 2014, TAROM împlineşte 60 de ani de existenţă şi sărbătoreşte, punând la dispoziţia pasagerilor săi bilete de avion la oferte speciale.

Oferta din prima săptămână a lunii septembrie este dedicată celor care doresc să călătorească pe zboruri operate de TAROM între Bucureşti şi Amman, Barcelona, Beirut, Dublin, Londra, Madrid, Nisa, Paris. Preţurile pentru o călătorie dus – întors vor începe de la 179 euro (locuri limitate), cu toate taxele incluse. Perioada de vânzare este 01-05 septembrie 2014, iar perioada de călătorie este pâna la data de 05 martie 2015 (data ultimului retur) (cu exceptia perioadei 20.12.2014 – 4.01.2015; în cazul în care cel puţin un tronson de călătorie este în intervalul menţinonat, oferta nu se aplică).

Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul www.tarom.ro, de la agenţiile proprii sau de la agenţii autorizaţi TAROM.

Mai jos aveţi şi câteva simulări.
Bucureşti – Amman de la 180 EUR

bucuresti_amman_tarom

Bucureşti – Madrid de la 179 EUR
bucuresti_madrid_tarom_promo

Nota: Simulările sunt făcute cu notă informativă pentru a demonstra existenţa promoţiei. AirlinesTravel nu răspunde de eventualele modificări tarifare aplicate de operatorul aerian. Fiecare alege perioade de călătorie în funcţie de preferinţe.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.