Royal Jordanian a intrat în posesia primului Boeing 787 Dreamliner din flotă

0 291

Pe 27 august 2014, Royal Jordanian şi Boeing au sărbătorit livrarea primei aeronave Boeing 787 Dreamliner. Avionul va juca un rol important în strategia de dezvoltare a operatorului aerian cu baza la Amman. Royal Jordanian a achiziţionat această aeronavă prin intermediul companiei de leasing AerCap.

Boeing 787 Dreamliner cred că nu mai are nevoie de prezentare. Este unul dintre cele mai moderne moderne existente pe piaţă. Este construit în proporţie de 50% din materiale compozite şi este eficient din punct de vedere al consumului de carburant. Asigură şi un confort sporti pasagerilor prin ferestrele mari, iluminare ambientală cu LED-uri, mai mult spaţiu la bagaje şi o atmosferă mai confortabilă prin intermediul unui sistem de ventilaţie îmbunătăţit.

Boeing 787 Royal Jordanian beneficiază de o configuraţie în două clase: 24 de locuri la clasa business şi 246 de locuri la clasa economic.Royal Jordanian operează zboruri spre 50 de destinaţii la nivel mondial şi intenţionează să introducă aeronava Boeing 787 Dreamliner spre destinaţii din America de Nord, Asia, Europa și Orientul Mijlociu.

Pentru a sprijini operatorul Royal Jordanian, Boeing vine cu un pachet complet de servicii şi suport pentru Dreamliner prin intermediul Commercial Aviation Services.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.