STOP goana pentru locuri: Wizz air introduce locuri alocate

3 945

Wizz Air a anunţat astăzi că va introduce locuri alocate începând cu mai 2015 pentru a îmbunătăți experiența și confortul pasagerilor. Serviciul va fi lansat pe rute selectate din 4 mai 2015 și în toată rețeaua WIZZ din 19 mai 2015. Clienții vor avea la dispoziție în mod gratuit un sistem de alocare automată, care va fi integrat în procesul de rezervare din 8 aprilie.

Wizz Air va aloca locuri apropiate pasagerilor care călătoresc împreună pe aceeași rezervare, acolo unde acest lucru este posibil. Clienții își vor putea schimba locul alocat cu un alt loc pentru un comision care începe de la 1 euro. Schimbarea va putea fi efectuată pe wizzair.com sau prin aplicația pentru smartphone WIZZ cu până la 3 ore anterior plecării aeronavei. Locurile peferate, cum ar fi cele de pe primul rând, pentru debarcare rapidă, sau locurile cu spațiu suplimentar pentru picioare, pot fi rezervate pentru un comision mai mare, în funcție de disponibilitate și conform regulii primului solicitant.

Sistemul de locuri alocate Wizz Air va funcționa începând cu 4 mai pe anumite rute (Budapesta-Barcelona, Katowice-Londra, București-Dortmund), iar apoi, din 19 mai, va fi introdus pe toate cele 360 de rute Wizz Air din cele 37 de țări.

Clienților care au rezervat bilete înainte de 8 aprilie pentru zboruri cu locuri alocate, le vor fi atribuite locuri în momentul check-in-ului, în timp ce pasagerii care au rezervări care includ WIZZ Xtra legroom și WIZZ Reserved Seat își vor putea alege locurile fără niciun cost adițional.

Pasagerii membri WIZZ Premium și WIZZ Privilege Pass își vor putea alege orice loc în mod gratuit și vor beneficia în continuare de Priority Boarding (prioritate la îmbarcare), pentru a evita așteptarea la rând. Începând cu 8 aprilie Wizz Air reduce tariful serviciului Priority Boarding la doar 2 euro.

TARIFE ONLINE APLICABILE CÂND PASAGERII DORESC SĂ SCHIMBE LOCUL ALOCAT GRATUIT

Primul rând Locuri în față Locuri în partea din față a cabinei Locuri cu spațiu suplimentar pentru picioare Partea din spate a cabinei
€5 – €23 €3 – €17 €2 – €5 €5 – €23 €1 – €2,50

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.