Primul lot de vaccin Pfizer COVID-19 a ajuns în Dubai cu un avion Emirates

0 403

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Marți, 22 decembrie 2020, primul lot de vaccin Pfizer COVID-19 a ajuns în Dubai cu un zbor Emirates. Comitetul Suprem pentru Gestionarea Crizelor și Dezastrelor din Dubai a anunțat o campanie de vaccinare masivă și gratuită în Dubai. Odată cu sosirea primelor doze de vaccin Pfizer COVID-19, campania de vaccinare poate începe miercuri, 23 decembrie.

Aeronava Boeing 777-300ER Emirates (A6-EGK) a operat zborul EK182, pe ruta Bruxelles – Dubai. Cu toate că este vorba de un avion de pasageri, transportul cargo a fost atribuit companiei Emirates SkyCargo.

Imediat după aterizarea la Dubai, marfa a fost descărcată în deplină siguranță conform normelor SkyPharma Emirates.

Emirates SkyCargo - transport vaccin COVID-19
Emirates SkyCargo – transport vaccin COVID-19

Ministerul Sănătății și Prevenției din Emiratele Arabe Unite a anunțat autorizarea de urgență a vaccinului coronavirus Pfizer-BioNTech.

Între timp, Consiliul Fatwa din Emiratele Arabe Unite a legalizat utilizarea vaccinurilor COVID-19 în conformitate cu obiectivele Shariei Islamice de a proteja sufletul uman.

Transport vaccin COVID-19 Dubai
Transport vaccin COVID-19 Dubai

Consiliul a cerut comunităților din întreaga lume să coopereze cu guvernele lor pentru a asigura succesul acțiunilor de vaccinare și pentru a respecta măsurile preventive și de precauție existente pentru a stopa răspândirea pandemiei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.