Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Brussels Airlines reia zborurile din / spre Marea Britanie, din 23 decembrie

0 764

Brussels Airlines își va relua zborurile către și dinspre Regatul Unit, de miercuri, 23 decembrie. Zborurile au fost suspendate timp de 48 de ore după ce Belgia a luat această decizie din cauza unei noi tulpini de coronavirus descoperită în Marea Britanie.

Reluarea zborurilor între Belgia și Marea Britanie vine la pachet cu o serie de condiții speciale, care vor fi în vigoare până pe 31 decembrie. De exemplu, vor putea călători spre Bruxelles doar călătorii care au reședința în Belgia sau au naționalitatea belgiană. 

Cei care tranzitează prin Bruxelles, având o destinație finală în afara Uniunii Europene, pot călători și ei, dar cu condiția să fie eligibili pentru a putea intra în țara de destinație. De asemenea, este permisă călătoria din motive esențiale. Nu sunt acceptate călătoriile în scop turistic.

Site-ul aeroportului din Bruxelles nu afișează încă zboruri către Marea Britanie. Dar aplicația Brussels Airlines afișează un zbor zilnic către Londra Heathrow, începând de miercuri, și un zbor către Manchester, de joi.

Trenurile Eurostar între Belgia și Marea Britanie se vor relua de miercuri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.