Primul Airbus A321neo American Airlines a fost livrat

0 461

La începutul acestei luni, primul Airbus A321neo American Airlines a fost livrat. Aeronava a fost livrată de la baza Airbus din Hamburg.Primul A321neo American Airlines, indicativ N400AN, a decolat vineri din Hamburg cu destinația Aeroportul International Pittsburgh (PIT). A operat zborul transatlantic AA9708, pe distanța de 6529 de kilometri. Durata zborului a fost de 8:22 ore.

Airbus A321neo American Airlines

Avionul va rămâne câteva săptămâni la PIT, timp în care tehnicienii American Airlines îl vor pregăti de zborurile comerciale. Echipa Tech Ops – PIT va instala tehnologia necesară pentru Wi-Fi prin satelit.

Conform planului operațional, primul Airbus A321neo American Airlines va debuta pe 2 aprilie. Zborul inaugural va fi pe ruta Aeroportul Internațional Phoenix Sky Harbor (PHX), Arizona – Aeroportul Internațional Orlando (MCO), Florida.

Odată cu primirea mai multor avioane A321neo, American Airlines le va introduce și spre alte destinații interne. Treptat, noile avioane A321neo vor înlocui flota de Boeing 757.

American Airlines a comandat 100 de avioane A321neo și a optat pentru ”Cabin Flex” sau ”NX”, care vine la pachet cu o nouă configurare a ușilor de urgență.

Leave A Reply

Your email address will not be published.