blank

Prestige Tours semnează un parteneriat exclusiv cu Calypso Tour

0 1.060

Prestige Tours, turoperatorul grupului Happy Tour, a semnat pentru sezonul de vară 2015, un nou parteneriat, în exclusivitate cu Calypso Tour, parte din grupul Casio Air. Astfel, turiștii Prestige Tours vor beneficia de cele mai bune tarife și disponibilitate pentru cele mai bine cotate hoteluri de lux din Antalya – unele în premieră pentru piața românească -,  dar și de servicii VIP, o premieră pentru turiștii din România, pe o destinație charter.

”Pregătim turiștilor o nouă abordare pentru o destinație tradițională. O Antalya altfel, pentru toți cei care aleg să revină în fiecare vară în Turcia. Prestige Tours dorește să le ofere clienților săi mai multe opțiuni, mai bune, din punct de vedere al serviciilor, respectiv al tarifelor, atât pentru hotelurile alese, cât și pentru excursiile optionale”, spune Elena Anghel, director executiv Prestige Tours.

„Oferta pentru 2015 va cuprinde hoteluri exclusiviste, asistență turistică în limba română din partea ghizilor de turism pe durata întregii călătorii. Dacă, de obicei, un singur ghid are în grijă 1.000 de turiști, Calypso Tour pune la dispoziție șapte reprezentanți pentru acealași număr de clienți, pentru că serviciile de calitate și grijă față de turist sunt prioritare. În plus, accesul la informații, hărți, facilități, excursii optionale este disponibil pentru clienții VIP prin intermediul tabletelor ce vor fi înmânate turiștilor încă din aeroport și disponibile lor pe toată perioada șederii. Turistul beneficiaza de un tratament special încă din clipa în care ajunge în aeroport”, explică Elena Anghel.

Printre hotelurile ce vor fi disponibile turiștilor din România prin intermediul Calypso Tour se numără Resortul Port Nature, Hotelul Mardan Palace, Hotelul KayaBelekPalazzo, Hotelul Miracle, Calista Luxury și Marti Myra. În plus, oferta VIP cuprinde excursii opționale în cele mai frumoase zone din Antalya, precum și croaziere cu iacht privat, tandem-parapanta, jeep-safari, rafting și scufundari.

Pachetele sezonului estival 2015 pornesc de la 400 de euro/persoană, în perioada Târgului de Turism turiștii beneficiind de reduceri de până la 35%.

Bugetul mediu anual pentru o vacanță în Antalya este de 750 de euro/persoană. În majoritatea cazurilor, turistul român alege un hotel de 5 stele și servicii all inclusive. Peste 80% dintre turiștii care aleg Antalya optează pentru ofertele hotelurilor de lux și exclusiviste.  ”Cererea pentru astfel de unități crește de la an la an. Se solicită o ofertă mai amplă de hoteluri, turiștii sunt dornici să încerce cele mai noi hoteluri de lux. Astfel de turiști VIP plătesc, în medie, 1.500 euro/persoană pentru o vacanță în Antalya”, spune Aytaҫ Aҫikgӧz, European Contract Manager Calypso.

”Pentru a le putea oferi cele mai bune hoteluri și serviciile exclusiviste pe care și le doresc am optat pentru parteneriatul cu Calypso Tour. Partenerul nostru are contracte cu hotelurile de top din Antalya, oferă servicii VIP și reprezintă garanția unui sejur fără griji”, susține Elena Anghel.

Calypso este un turoperator de prim rang din Turcia, cu 10 ani de experiență în furnizarea de asistență turistică de top pentru turiști din toate colțurile lumii. Parteneriatul cu Calypso a intrat  în vigoare în luna octombrie, prin urmare, turiștii români pot deja achiziționa pachetele VIP  în regim de early booking. Deși sejururile sunt disponibile pe pachetele charter, ofertele turiștilor vor fi customizate în funcție de preferințele lor.

”Exclusivism înseamnă și customizarea pachetului. Vom oferi turiștilor cele mai bune servicii și vacanța pe care și-o doresc. Suntem bucuroși că vom lucra cu Prestige Tours, pentru că, la fel ca și Calypso, compania pune preț pe mulțumirea clientului și furnizarea serviciilor de cea mai înaltă calitate”, spune Aytaҫ Aҫikgӧz.

Prestige Tours, parte a Happy Tour Group, este unul dintre cei mai mari turoperatori din România. Prestige promovează un model de afaceri inovator, bazat pe o calitate înaltă a produselor turistice oferite, pe siguranță și pe satisfacerea clienților. Cu 24 de ani de experiență în turism și o reputație impecabilă, Prestige Tours păstrează standarde înalte de calitate prin dăruire și creativitate, validate nu doar de piața românească, dar și de cea europeană.

Leave A Reply

Your email address will not be published.