blank

[Concurs KLM] Câştigă cazarea într-un avion de lux McDonnell Douglas MD-11

0 864

KLM, în parteneriat cu portalul de închirieri apartamente în regim hotelier Airbnb, lansează un concurs inedit prin care oferă câştigătorilor şansa de a călători la Amsterdam şi de a se caza într-un avion recondiţionat, aflat pe aeroportul Schiphol din Amsterdam.

Marele premiu al concursului va include un bilet de avion dus-intors pentru două persoane cu destinaţia Amsterdam, cazarea pentru două nopţi (28 – 30 Noiembrie) în aeronava McDonnell Douglas MD-11 KLM şi un cupon Airbnb în valoare de 500 EUR.

Pentru a se înscrie în concurs participanţii trebuie să răspundă de ce ar trebui să fie selectaţi de juriu şi cu cine ar vrea să stea acolo, până pe 20 Noiembrie 2014. Pentru aceasta, trebuie:

• Să se înregistreze pe website-ul Airbnb;
• Să acceseze prezentarea „apartamentului KLM” de aici: klmf.ly/1GRJsj2;
• Să acceseze zonă de mesaje prin butonul „Contact the Host”;
• Să selecteze în calendar data în care vor să meargă şi numărul de oaspeţi;
• Iar apoi să răspundă la cele două întrebări în engleză.

Aeronava este un McDonnell Douglas MD-11 care a traversat globul de 3675 de ori, scos din folosinţă şi transformat într-un apartament echipat cu toate facilităţile. În interior are o suprafaţă de 366 m2 şi 116 ferestre, o sufragerie mare, un dormitor principal, două pături pentru copii, două bucătării şi opt băi. Este dotat cu Wi-Fi, prăjitor de pâine, filtru de cafea, o consolă de jocuri, bibliotecă şi scaune care oferă un spaţiu de 12 metri la picioare de unde câştigătorii pot privi cum decolează şi aterizează avioane.

Leave A Reply

Your email address will not be published.