PROMO ASUS ZenFone 5

Precizări TAROM cu privire la iniţiativa IATA legată de bagajele de cabină

0 207

Într-un comunicat de presă lansat pe 9 iunie, IATA (Asociația Internațională de Transport Aerian) a recomandat ca dimensiunile bagajelor de cabină să fie reduse la 55 x 35 x 20 cm.

TAROM va analiza şi va lua o decizie cu privire la recomandările IATA. Asociația Internațională de Transport Aerian a menţionat că propunerea nu este obligatorie, iar fiecare operator aerian este liber să ignore sau să o modifice. Pentru a putea fi implementată această propunere IATA, condiţia este ca un număr reprezentativ de companii membre să fie de acord cu aceasta şi să existe acceptul producătorilor de bagaje.

Castiga o excursie la Paris

În prezent, ca pasager TAROM, aveţi dreptul de a transporta în cabină un bagaj de mână ce nu trebuie să depăşească următoarele dimensiuni: 55x 40x 20cm (lungime x lăţime x înălţime). În cazul în care călătoriţi la bordul unei aeronave de tip ATR 42 / ATR 72, bagajul transportat în cabină nu trebuie să depăşească dimensiunile de: 35x 30 x 20cm (lungime x lăţime x înălţime). Aceste reglementari se aplică numai pe zborurile operate de TAROM cu aeronave proprii. Citiţi despre politica de bagaje aplicată la TAROM!

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »