Precizări TAROM cu privire la iniţiativa IATA legată de bagajele de cabină

0 343

Într-un comunicat de presă lansat pe 9 iunie, IATA (Asociația Internațională de Transport Aerian) a recomandat ca dimensiunile bagajelor de cabină să fie reduse la 55 x 35 x 20 cm.

TAROM va analiza şi va lua o decizie cu privire la recomandările IATA. Asociația Internațională de Transport Aerian a menţionat că propunerea nu este obligatorie, iar fiecare operator aerian este liber să ignore sau să o modifice. Pentru a putea fi implementată această propunere IATA, condiţia este ca un număr reprezentativ de companii membre să fie de acord cu aceasta şi să existe acceptul producătorilor de bagaje.

În prezent, ca pasager TAROM, aveţi dreptul de a transporta în cabină un bagaj de mână ce nu trebuie să depăşească următoarele dimensiuni: 55x 40x 20cm (lungime x lăţime x înălţime). În cazul în care călătoriţi la bordul unei aeronave de tip ATR 42 / ATR 72, bagajul transportat în cabină nu trebuie să depăşească dimensiunile de: 35x 30 x 20cm (lungime x lăţime x înălţime). Aceste reglementari se aplică numai pe zborurile operate de TAROM cu aeronave proprii. Citiţi despre politica de bagaje aplicată la TAROM!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.