Povestea ”Pensiunea IARA” (video)

Începutul lunii iulie l-am petrecut în Delta Dunării, acolo unde natura face spectacol, iar noi am fost spectactori. Experiența minunată a fost completată de cazarea ireproșabilă la Pensiunea Iara.

0 813

O excursie în Delta Dunării este ca o plecare în altă țară! Tot ce găsești acolo, de la culoarea cerului și mirosul aerului până la gustul mâncării tradiționale și liniștea din timpul nopții, nu seamănă cu nimic din universul nostru zilnic.CITIȚI: Pensiunea Iara – modernul și tradiționalul sunt îmbinate cu succes în Delta Dunării

Însă, vreau să vă povestesc despre un loc frumos și „pe sufletul meu” unde am găsit cazare și mâncare foarte bună, multă liniște, dar și oportunitatea de a „atinge, călca și simți aroma apei”, de a descoperi canalele și lacurile, flora si fauna unice și specifice doar Deltei Dunarii.

Povestea IARA

Este vorba despre Pensiunea Iara ([email protected]). Numele pensiunii este dat de primele litere din numele fiicelor celor două cupluri care s-au înhămat la ridicarea acestui loc minunat (Iasmina și Raluca).

Adresa exactă a pensiunii este: Ilganii de Jos, strada Egretei nr. 2, comuna Nufaru, judetul Tulcea. Mai exact, pe malul stâng al brațului Sf. Gheorghe, cel mai vechi, mai natural și mai accesibil braț al Dunării. Se ajunge foarte ușor pe un drum de maxim 4 ore cu mașina personală, venind de la București.

Obiceiul casei „spune” că porțile vă vor fi deschise chiar de gazda dumneavoastră. Și uite asa o să-i cunoașteți pe Eugen și Mălina (0745 024.358), doi temerari care, în urmă cu trei ani, și-au dorit o casă de vacanță în Deltă și au sfârșit prin a construi o pensiune cu 10 camere, împreună cu o familie de prieteni, Pompiliu și Silvana.

Pensiunea IARA oferă liniște, relaxare, confort și experiență culinară.

Leave A Reply

Your email address will not be published.