Povestea de dragoste dintre o însoțitoare de zbor și un pilot.

0 3.383

Anastasia și Denis sunt împreună de trei ani. Ea este însoțitoare de bord senior, el este pilot la Ural Airlines.

Iată povestea lor de dragoste.

‘Pe 16 septembrie 2017, la ora 4 dimineața, am intrat în liftul blocului unde locuiam. Acolo am dat peste un tip amuzant în uniformă de pilot: „Unde te duci? La Gelendzhik? Oh, și eu ”, și am continuat să schimbam câteva fraze.

Povestea-de-dragoste-dintre-o-însoțitoare-de-zbor-și-un-pilot-1

Am ajuns la aeroport pentru a ne pregăti de zbor. Am ajuns la echipa de însoțitori de zbor pentru „a ne prezenta piloților” și acolo m-am întâlnit cu el, din nou. Am aflat că numele său este Denis. Zborul a fost ușor, iar în ziua respectivă nu am vorbit cu el.

După 3-4 zile am avut un zbor spre Simferopol. Noaptea, am intrat în lift și am găsit o foaie lipită cu autocolante pe care scria „Să ai un zbor frumos spre Simferopol!”. M-am urcat în mașină și apoi am găsit un alt mesaj: „Ai văzut mica surpriză?”.

Epopeea cu liftul nu s-a încheiat (râde). Într-o dimineață devreme, pe butonul de urgență, am găsit un trandafir cu un mesaj care-mi spunea să mă obișnuiesc cu asta (mesajele).

Ne-am întâlnit o lună mai târziu și nu ne-am mai despărțit.

Nu mai aveam nicio îndoială cine face asta. Personal, ne-am întâlnit doar o lună mai târziu și nu ne-am mai despărțit. Pentru orice relație trebuie să depui efort. Fiecare întâlnire este specială pentru noi și chiar și de la distanță ne simțim reciproc. Petrecem aproximativ 10 zile pe lună separat.

Uneori avem zboruri comune, dar nu ne place. Avem doi câini și cineva trebuie să aibă grijă de ei. Este bine să fii în același zbor dacă este o anumită sărbătoate sau dacă este o zi de naștere (mai ales că suntem născuți la șase zile distanță).

Au fost multe surprize. De exemplu, pe 31 ianuarie 2018 eram într-o călătorie și mi-a dat un câine de jucărie. Nu am înțeles nimic atunci. Pe 1 ianuarie, a ajuns acasă cu 2 ore mai devreme decât mine, pe un alt zbor. Când am ajuns acasă l-am văzut cu un cățeluș în brațe! O copie a jucăriei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.