Motorul unui Boeing 777-200 United a suferit daune majore imediat după decolare. Resturile au căzut într-o zonă locuită!

0 1.499

Pe 20 februarie, aeronava Boeing 777-200 United, indicativ N772UA, a avut probleme cu motorul drept imediat după decolarea din Denver. Avionul opera zborul UA328, pe ruta Denver – Honolulu.

La scurt timp de la decolare, a avut loc o deflagrație la motorul drept, ceea ce a dus la avarierea acestuia, iar piloții au decis să întoarcă avionul la aeroportul de plecare. Conform autorităților americane, aeronava a aterizat în siguranță la Aeroportul Internațional Denver. Nu au fost raportați răniți.

Însă pasagerii au fost panicați, mai ales că motorul a funcționat defectuos o vreme. Unul dintre pasageri a surprins imaginile de mai jos.

Ne bucurăm pentru că avionul a revenit cu bine la sol și nu au fost răniți. Din fericire nici la sol nu au fost raportați răniți.

Conform imaginilor furnizate de FAA, resturile motorului au ajuns în curțile unor oameni din Broomfield, Colorado.

Unele resturi au aterizat în Commons Park și în cartierele Northmoor și Red Leaf„, a spus poliția. „Ofițerii noștri de patrulare lucrează la localizarea tuturor resturilor.

Motorul unui Boeing 777-200 United a suferit daune majore

FAA și Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor vor investiga acest accident aviatic. Ținând cont de amploarea sa, nu poate fi considerat doar un simplu incident.

Leave A Reply

Your email address will not be published.