blank

Posibile rute Turkish Airlines: Iași – Istanbul și Timișoara – Istanbul!

0 729

Într-o prezentare Turkish Airlines, au apărut 28 de destinații ca făcând parte din planul de expansiune din viitor, iar printre acestea vedem Iași și Timișoara. Nu este exclus ca în viitorul apropiat, Turkish Airlines să zboare spre aceste aeroporturi din România, pe lângă zborurile operate deja din București, Constanța și Cluj.

Destinațiile de viitor prezentate de Turkish Airlines:

America: Orlando, Detroit, Denver, Rio de Janeiro, Santiago;
Europa: Newcastle, Bergen, Cracovia, Nantes, La Coruna, Palermo, Makhachkala, Iasi, Timisoara, Lankaran;
Orientul îndepărtat și Asia: Sydney, Phnom Penh, Atyrau, Sialkot, Penang, Aktobe;
Orientul Mijlociu: Abha, Salalah;
Africa: Aswan, Hargeisa, Port Sudan, Brazzaville, Monrovia.

Turcia este una dintre țările preferate de români, iar Istanbul este una dintre cele mai căutate destinații pentru city break-uri. Totodată, să nu uităm ca Antalya este destinația de top preferată de români pentru sejururile de vară.

În acest moment, Turkish Airlines este una dintre cele mai mari companii aeriene din lume și, totodată, are cea mai mare rețea operațională. Zboară spre 287 de destinații internaționale din 129 de țări. Dintre acestea 119 sunt destinații europene, printre care și cel trei destinații românești.

Flota Turkish Airlines este formată din peste 380 de avioane, dintre care 15 sunt model 787-9 Dreamliner, 33 sunt din familia Boeing 777-300ER și 32 sunt din familia Boeing 737 MAX, 11 x A350-900; 35 x A321neo. Conform planului de dezvoltare în următorii ani, Turkish Airlines tinde spre o flotă formată din 550 de avioane.

Leave A Reply

Your email address will not be published.