blank

Update: Elon Musk, Angelina Jolie nu au fost la petrecerea de Halloween organizată la Castelul Bran, România!

0 992

Update: Așa cum anticipam, Elon Musk, Angelina Jolie nu au fost la petrecerea de Halloween organizată la Castelul Bran, România! Și, în conformitate cu cele menționate de presa internațională, de fapt petrecerea de la Bran a fost organizată de Peter Thiel, co-fondator Paypal.

Știrea inițială: De câteva zile, presa din România scrie despre o petrecere comandată de Elon Musk, care va fi organizată de Halloween la Castelul Bran. La ea sunt anunțate nume mari de la Hollywood, dar și unii dintre cei mai bogați oameni ai planetei. Foarte frumos și ne bucură ideea că asemenea oameni au ales să călătorească în România, chiar și pentru 2-3 zile.

Elon Musk, în România?

Potrivit ziare.com, la petrecere vor fi Sergey Brin (fondatorul Google), Luke Nosek (cofondatorul PayPal), Steve Jurvetson (fondatorul Hotmail și actual membru al consiliului de administrație al Space X), Larry Page (cofondatorul Google), precum și mai multe celebrități din lumea artei.

Peste 200 de invitați sunt așteptați la petrecerea de Halloween de la Bran

Prin presa românească există informația că la petrecere vor participa aproximativ 200 de persoane, printre care și un român – Ovidiu Toma, ceo CryptoDATA. Totul este organizat în secret, fără infirmări sau confirmări clare despre prezența lui Elon Musk în România. O postare făcută pe twitter, în care Elon Musk amintește de pâine proaspătă și produse de patiserie, nu poate infirma sau confirma.

Invitații sunt cazați la vile de lux din zona Bran – Poiana Brașov, iar o primă petrecere a avut loc la o fermă turistică, mai bine spus o stână, din Poiana Brașov. Patronul Tesla a angajat un regizor pentru a organiza Dracula’s Experience. Conform surselor, o cunoscută trupă de majorete din Târgoviște, Dracula’s Girls, va fi prezentă la castel.

Majoritatea dintre cei ce invitați la petrecere au ajuns în România cu avioane private, unele aterizând la București, iar transferul spre Bran s-a făcut cu elicopterele. Sunt și voci care spun că Elon Musk ar fi aterizat la Brașov, dar nu se confirmă oficial. Pista și sistemul de iluminat au fost testată zilele trecute, iar autoritățile locale se mândresc cu ideea că Brașov va fi iar localitate de frontieră.

Peter Thiel, fondatorul PayPal, ar fi închiriat Castelul Bran

Mai sunt voci care spun că de fapt Peter Thiel, fondatorul PayPal, ar fi închiriat Castelul Bran și împreună cu partenerul său de afaceri, Matt Danzeisen, s-ar fi ocupat de organizare. De fapt nici nu mai contează cine a organizat sau închiriat, atâta timp cât vin acești oameni în România. O firmă suedeză ar fi fost contractată pentru serviciile de securitate, iar oaspeții VIP au nume de cod pe baza permiselor de acces.

Castelul Bran unul dintre cele mai frumoase castele din România, un loc special ce amintește de Dracula, este ideal pentru o asemenea petrecere cu tematică de Halloween. Este un prilej de bucurie, doar că nu putem profita la maxim de această oportunitate pentru că nu se confirmă prezența lui Elon Musk. Însă e un bun moment de PR pentru zona Bran și România. Poate așa mai crește numărul turiștilor străini ce vor călători în țara noastră!

În încheiere amintim și de amuzamentul românilor cu privire la această petrecere, mai mult prin prisma informațiilor apărute în presă. Nu e rău pentru că se organizează astfel de petreceri și vizitează România asemenea oameni de valoare, la propriu și figurat, doar că senzaționalul astă e susținut de multă incertitudine cu privire la sosirea lui Musk în țara noastră.

Leave A Reply

Your email address will not be published.