Pobeda Airlines deschide bază la Aeroportul Moscova Sheremetyevo (SVO).

0 1.036

Compania rusească Pobeda Airlines a depus planurile pentru a începe operațiunile frecvente de la Aeroportul Moscova Sheremetyevo (SVO). Vor fi nouă rute interne și trei rute internaționale ce vor fi deservite de la cel mai aglomerat aeroport din Rusia, începând din sezonul estival.

Pobeda Airlines are sediul actual pe Aeroportul Moscova Vnukovo (VKO), la aproximativ 55 km distanță de SVO. Deși Aeroflot are poziție dominantă la Aeroportul Moscova Sheremetyevo (SVO), asigurând 90% dintre zborurile săptămânale, noile rute anunțate de Pobeda Airlines de la SVO sunt primele de când compania a fost fondată în 2014.

Conform datelor furnizate de OAG Schedules Analyzer, Makhachkala (MCX) și Perm (PEE) vor fi destinațiile inițiale adăugate pe harta rutelor Pobeda de la SVO, care vor fi operate de 2 ori pe zi și respectiv de 3 ori pe zi. de la 1 mai.

Rețeaua Pobeda va continua să se mărească.

Șase rute vor fi adăugate de la 1 iunie, inclusiv curse internaționale. Va fi o cursă pe zi către Antalya (AYT) și 2 curse pe zi către Istanbul (IST), în Turcia. De asemenea, vor fi două rotații zilnice spre Riga (RIX), în Letonia.

Tot începând cu 1 iunie vor fi adăugate alte curse interne: 1 zbor zilnic spre Sochi (AER), trei zboruri zilnice spre Ufa (UFA) și un zbor pe zi spre Ekaterinburg (SVX).

De la 1 iulie, alte două destinații interne vor fi adăugate rețelei Pobeda: o rotație pe zi spre Barnaul (BAX) și trei curze zilnice spre Mineralnye Vody (MRV).

Toate zborurile vor fi efectuate cu aeronavele de tip Boeing 737-800, care au o capacitate de 189 de locuri.

Analiza celor mai recente cifre furnizate de OAG arată că transportatorul intenționează să asigure peste 625.000 de locuri pe zborurile operate de la Aeroportul Internațional Sheremetyevo, în sezonul estival.

În prezent, Pobeda operează zboruri de pe Aeroportul Moscova Vnukovo.

Pobeda operează, în prezent, de la Aeroportul Moscova Vnukovo, opt din cele 12 destinații pe care intenționează să le deservească de pe SVO. Transportatorul operează zboruri spre Antalya și Istanbul în Turcia, alături de rute interne către Sochi, Mineralnye Vody, Bolshoye Savino, Ekaterinburg și Ufa.

Pobeda Airlines este cel mai mare operator de la Aeroportul Moscova Vnukovo, deținând 60% din totalul operațiunilor. Rețeaua Pobeda acoperă, în prezent, 47 de rute, dintre care 36 sunt către destinații interne.

Leave A Reply

Your email address will not be published.