Poți plati cu cardul la bordul avioanelor Blue Air

0 101

Blue Air a mai făcut un pas în tehnologizarea serviciilor la bord. A introdus plata cu cardul la bordul avioanelor sale. Cumparaturile la bord sunt acum mult mai ușor de făcut în avion. Plata cu cardul se poate face pentru orice produs achizitionat pe durata zborului.

În ultimii 3 ani, ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Solicita ACUM despăgubirile legale de până la 600€!

Acest serviciu este disponibil pe zborurile cu plecare din / spre Bucuresti (OTP), Bacau(BCM) si Iasi (IAS). Sunt acceptate carduri de debit sau credit Visa si Mastercard. Plățile se pot face numai în lei, în limita a 400 lei/card.

Plati cu cardul in avioanele Blue Air

AirHelp get compensation

Din experiența personală, acest serviciu este foarte util atunci când zbori și nu mai ai bani cash la dispoziție sau nu ai valuta corespunzătoare. Am plătit cu cardul pe diferite zboruri. Chiar dacă eu am card de LEI, s-a făcut conversia în valuta corespunzătoare.

Încet, încet, Blue Air își aliniază serviciile la nivelul celorlalte companii aeriene. Știm prea bine că Blue Air nu mai este o companie low-cost, ci una Smart Flying. Îți poți personaliza biletul de avion cu serviciile dorite, în funcție de nevoile tale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Chinese (Traditional)EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanishTurkish