blank

București – St. Maarten cu Air France-KLM, de la 499€

0 879

Pentru pasionații de avioane și iubitorii de jet blast, astăzi vă prezentăm super tarif pentru zboruri dus-întos pe ruta București – St. Maarten. Prețurile pornesc , foarte bun pentru această rută.

St. Maarten este o destinație recunoscută în rândul pasionaților de avioane și fotografie prin prisma aterizărilor spectaculoase operate peste plaja Maho Beach.

Totodată, cei ce doresc să simtă jet blastul unui avion la decolare, St. Maarten este locul ideal pentru a experimenta acest lucru. Cu alte cuvinte, adrenalină la maxim.

Simulare Bucuresti – St. Maarten cu Air France-KLM

bucuresti-st-maarten-air-france-klm-499-euro

Revenind la ofertă, aceasta se validează pentru călătorii în perioada septembrie 2018 – martie 2019. Zborurile sunt operate de Air France – KLM, plus partenerii din Skyteam în anumite combinații. Cred că este cel mai mic tarif pentru St. Maarten, renumita destinație din Marea Caraibelor.

În funcție de zboruri, aveți escale la Paris sau Amsterdam. Dacă zburați cu Air France, zborurile spre St. Maarten sunt onorate cu avioane de tipul Airbus A340-300. În schimb, zborurile KLM sunt onorate cu avioane de tipul Airbus A330-200.

Decolarea spectaculoasă a unui Airbus A319-100 American Airlines de la St. Maarten

Din păcate, din octombrie 2016, KLM a renunțat să mai zboare cu Boeing 747-400 spre St. Maarten. Însă cu siguranță vă puteți bucura de aterizări și decolări spectaculoase oferite de alte tipuri de avioane.

Profitați de ofertă și bucurați-vă de vacanță și avioane!

Leave A Reply

Your email address will not be published.