blank

Blue Air a lansat serviciul: ”Blocarea Tarifului pentru 48 de ore”

0 881

Blue Air își îmbunătățește serviciile, căutând să răspundă nevoilor pasagerilor. Astfel, a fost lansat serviciul – ”Blocarea Tarifului pentru 48 de ore”.

Acest nou serviciu îți permite sa blochezi tariful unui zbor selectat pentru o perioada de 48 de ore. În tot acest timp prețul nu se va modifica, indiferent de numarul de rezervari efectuate in acest interval. Astfel, ai suficient timp sa te decizi asupra zborului tău și poți fi sigur că prețul va rămâne neschimbat.

Blocarea Tarifului pentru 48 de ore

Acum ai posibilitatea sa blochezi tariful pentru 48 de ore, pentru orice zbor Blue Air cu cel putin 7 zile inainte de data programata de plecare. Serviciul ”Blocarea Tarifului pentru 48 de ore” costă 29.4 lei. Taxa trebuie plătită în timpul rezervării biletului/biletelor și nu este rambursabilă.

Optiunea de blocare tarif poate fi utilizata doar pentru preturile biletelor de zbor. Serviciile extra, precum bagajele, locurile, animalele de companie si altele, nu pot fi incluse in blocarea tarifului. Mai multe informații despre blocarea tarifului!

Acest serviciu l-am întâlnit și la Wizz Air. Dacă ținem cont de dinamicitatea tarifelor la biletele de avion, putem spune că acest serviciu este justificat. Însă ține foarte mult de rută și de sezonalitate. Uneori prețurile pot crește foarte mult în 24 de ore, însă am întâlnit și situații cânt tarifele au scăzut în 24 de ore.

Leave A Reply

Your email address will not be published.