Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Piloții zborului #U6178 au fost decorați de Vladimir Putin și au primit titlul ”Eroul Rusiei”

0 882

Conform Agenției de presă a Rusiei – TASS – Vladimir Putin (președinte al Federației Rusiei) a acordat titlul ”Eroul Rusiei” piloților zborului #U6178.

În deschiderea întâlnirii cu membrii permanenți ai Consiliului de Securitate al Rusiei, Vladimir Putin a anunțat că a semnat un decret prin care îi decorează pe membrii echipajului zborului U6178.

Vladimir Putin a decorat echipajul zborului U6178

Cei doi piloți, care se aflau la manșa avionului Airbus A321 URAL Airlines, au primit fiecare titlul ”Eroul Rusiei”. În timp ce colegii lor au primit fiecare ”Ordinul Curajului” pentru modul în care au gestionat situați în cazul accidentului aviatic petrecut pe 15 august, lângă Moscova.

Pe lângă decorații, președintele rus a mai ținut să nu-și dorește ca astfel de accidente să se repete. Și a mai precizat că pregătirea personalului Ural Airlines este la un nivel adecvat.

Echipajul zborului U6178 au fost aplaudați de pasageri

Chiar și pasagerii zborului #U6178 au ținut să felicite echipajul pentru profesionalism și chiar i-au aplaudat pe aceștia. Putem spune că a fost ”Miracolul din lanul de porumb”.

Pe 15 august 2019, aeronava Airbus A321-200 URAL Airlines (VQ-BOZ) a aterizat în regim de urgență într-un lan de porumb. Avionul a decolat de la Moscova, având ca destinație Aeroportul Simferopol. Opera zborul U6-178 și avea la bord 233 de persoane (226 de pasageri și 7 membri ai echipajului).

Imediat după decolarea de la Aeroportul Internațional Zhukovsky – Moscova, aeronava s-a intersectat cu un stol de păsări, unele dintre acestea lovind ambele motoare. În urma incidentului bird strike, ambele motoare ale avionului au cedat. Piloții au fost nevoiți să le oprească și să efectueze o aterizare în regim de urgență.

Leave A Reply

Your email address will not be published.