Piloții unui Boeing 737-800 Pobeda Airlines au ”desenat” un mare penis pe cer

0 2.637

Pe 11 noiembrie, aeronava Boeing 737-800 Pobeda Airlines (înregistrată VQ-BTJ) a operat zborul intern DP407, pe ruta Moscova Vnukovo – Ekaterinburg, în Rusia. 

Fără incidente și la timp, avionul a părăsit aeroportul de lângă Moscova la ora 13:16, ora locală. Aproximativ o oră mai târziu, piloții au început să ”deseneze” pe cer conturul unui penis gigant.

Joaca piloților a adăugat 30 de minute în plus la zborul operat, rezultând sosirea la Ekaterinburg la ora 17:51 (ora locală), cu aproximativ 20 de minute mai târziu decât ora de sosire programată.

Ziarul britanic The Metro știe mai multe: „ Acesta a fost probabil modul în care piloții zborului DP407 și-au exprimat ”admirația” pentru căpitanul echipei naționale de fotbal a Rusiei, Artem Dzyuba. Acesta a fost suspendat din competițiile sportive după ce au apărut în mediul online mai multe filmulețe cu el masturbându-se în pat”.

Agenția Federală de Transport Aerian din Rusia investighează „protestul” asupra orașului Neftekamsk. Rapoartele sugerează că echipajul a solicitat permisiunea pentru manevre aeriene „din cauza necesității de a verifica echipamentul de radionavigație”.

Cu toate acestea, este îndoielnic faptul că autoritățile aeriene și / sau compania aeriană pot râde de capriciile acestor piloți.

Să știți că zborul există și poate fi urmărit pe flightradar24.com!

Leave A Reply

Your email address will not be published.