Peste 400 de zboruri au fost anulate de la aeroportul din Amsterdam, pe 24 iulie

0 484

Pe 24 iulie 2019, o problemă la sistemul de alimentare cu carburant a aruncat în haos toate operațiunile de la Aeroportul Internațional Schiphol, Amsterdam.Problema a fost raportată la ora locală 13:00 și remediată în jurul orei 21:00, ore locale. În tot acest timp, peste 400 de zboruri au fost anulate și alte zeci de zboruri au suferit întârzieri pentru că avioanele nu au putut fi alimentate cu carburant.

Firma Aircraft Fuel Supply este responsabilă cu alimentare cu carburant a aeronavelor la aeroportul din Amsterdam, iar pe 24 iulie a înregistrează o problemă tehnică în sistem. Nu au fost oferite informații cu privire la defecțiune, dacă a fost de natură informatică sau la rețeaua de gestiune a alimentărilor. Cert este că Aircraft Fuel Supply deține monopolul la Amsterdam și oricând pot apărea alte probleme.

Peste 400 de zboruri au fost anulate de la Amsterdam

După remedierea problemei, sistemul de alimentare cu carburant a fost pus în funcțiune treptat și cu prudență. Din aceste motive, mai multe companii aeriene au avut zboruri anulate și întârziate și pe 25 iulie 2019.

KLM, compania aeriană olandeză cu baza principală la Amsterdam, a avut 189 de zboruri anulate pe 24 iulie și alte 61 de zboruri anulate pe 25 iulie. Plus zeci de zboruri cu întârzieri importante de câteva ore.

Prioritate în programul operațional au avut zborurile lung-curier, zborurile medii și pe locul 3 au fost zborurile interne și regionale. Teoretic, de mâine totul va reintra în normal la Aeroportul Internațional Schiphol, Amsterdam.

Leave A Reply

Your email address will not be published.