blank

Zboruri anulate și întârziate la Amsterdam din cauza unei defecțiuni la sistemul de alimentare cu carburant

0 825

UPDATE 25.07.2019: Sistemul de alimentare cu carburant este funcțional, iar aeronavele sunt alimentate și pregătite de zbor.

Avioanele aflate la Aeroportul Internațional Schiphol, Amsterdam, nu pot fi realimentate cu carburant din cauza unei defecțiuni la sistemul de alimentare.

Firma Aircraft Fuel Supply, responsabilă cu alimentare cu carburant a aeronavelor, înregistrează o problemă tehnică la sistemul de alimentare.

Sute de zboruri au fost deja anulate sau întârziate, în special cele cu plecare din Amsterdam. Încă nu se știe când se va remedia problema, dar cu certitudine nu foarte curând.

Zboruri anulate / întârziate la Amsterdam

Reprezentanții aeroportului din Amsterdam și cei ai firmei Aircraft Fuel Supply caută soluții alternative până la remedierea problemei.

Conform flightradar24.com, în acest moment nu decolează niciun avion de la Amsterdam. Inclusiv zborurile operate de KLM, pe ruta Amsterdam – București – KL1375 / KL1375, au fost anulate. În timp ce zborul operat de TAROM pe direcția București – Amsterdam – RO363 – a fost deviat la Rotterdam. Iar returul va avea o întârziere de peste 2.5 ore. Este afectat și zborul KLM KL1379, pe direcția Amsterdam – București. În acest moment, prioritate au zborurile lung-curier.

Dacă aveți zboruri din / spre Amsterdam, verificați starea zborurilor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.