Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Paris – Denver cu Air France, din 2 iulie 2021 (orarul zborurilor).

0 228

Air France va lansa o nouă rută de la Aeroportul Paris-Charles De Gaulle la Aeroportul Internațional Denver, pe 2 iulie. Pentru aceste curse, compania aeriană va utiliza aeronave de tip Boeing 787-9 Dreamliner, iar zborurile vor fi operate de 3 ori pe săptămână.

Noua rută este un semn că Denver va putea continua să extindă harta rutelor internaționale, în ciuda unei scăderi globale a călătoriilor în timpul pandemiei. Transportatorul internațional low-cost Norwegian a avut anterior un zbor Denver-Paris, dar compania aeriană a anulat ruta când a închis toate operațiunile sale transatlantice din cauza pandemiei.

Paris – Denver cu Air France.

În zile de miercuri, vineri și duminică, zborurile vor fi operate astfel:

AF0630 Paris 13:10 – 15:20 Denver
AF0631 Denver 17:30 – 10:50 Paris +1

„Aceste noi zboruri reflectă direct munca pe care am făcut-o pentru a poziționa Denver ca un oraș global”, a declarat primarul din Denver, Michael Hancock. „Cu acest serviciu non-stop către Paris, Air France susține redresarea noastră economică cu locuri de muncă și o investiție în industria turistică și a ospitalității din regiunea noastră. Este o veste extraordinară.”

Air France și Aeroportul Internațional Denver spun că începerea serviciului este condiționată de modificări ale interdicțiilor de călătorie în vigoare și care nu permit călătorii neesențiale între Statele Unite și Europa.

Leave A Reply

Your email address will not be published.