Paris CDG – Torino cu Volotea, din 8 decembrie 2022

0 133

Compania aeriană Volotea își întărește oferta între Italia și Franța, anunțând ruta Paris CDG – Torino pentru sărbătorile de sfârșit de an. Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, compania aeriană Volotea oferă clienților săi din regiunea pariziană un nou acces direct în Italia prin deschiderea unei noi rute către Torino.

Cu două zboruri pe săptămână, în zilele de joi și duminică, compania intenționează să-i facă pe locuitorii Ile de France să se bucure de bijuteriile arhitecturale și gastronomice ale Torino pentru sărbătorile de sfârșit de an. 

Din 8 decembrie, călătorii vor putea folosi această nouă rută către capitala Piemontului, a treia conexiune pentru companie din Paris Charles de Gaulle, care continuă să-și extindă oferta pe teritoriul francez.

Zborurile Paris CDG – Torino sunt disponibile pentru vânzare acum prin toate canalele de distribuție și pe site-ul Volotea: www.volotea.com.

„ Suntem foarte încântați să anunțăm lansarea acestei noi destinații din Paris CDG și să îmbunătățim conectivitatea cu Italia. Ne angajăm să oferim pasagerilor noștri tot mai multe opțiuni pentru călătoriile lor, în special în perioada Crăciunului. Această nouă destinație ilustrează ambițiile noastre de dezvoltare din Franța, piața noastră principală și, în general, din Europa ”, spune Céline Lacroix, International Development Manager la Volotea.

Leave A Reply

Your email address will not be published.