Palm Beach Hotel – All Inclusive – din Nisipurile de Aur, Bulgaria

0 904

Anul acesta, Varna a sărbătorit 100 de ani de când a fost declarată în mod oficial stațiune pe litoralul bulgăresc. Momentul a fost marcat de numeroase evenimente organizate pe plan local, dar la care au fost invitați câțiva jurnaliști și bloggeri de travel din România. Printre cei invitați a fost și reprezentantul AirlinesTravel.ro, Teodor Coman, iar mai jos aveți impresiile colegului cu privire la Palm Beach Hotel – All Inclusive – din Nisipurile de Aur, Bulgari.

Palm Beach Hotel – All Inclusive

Am petrecut 4 nopți la hotelul Palm Beach din Nisipurile de Aur, un hotel de 4 stele cu servicii All Inclusive, ideal pentru o vacanță liniștită la malul Mării Negre. Hotelul are plajă privata, piscină proprie, parcare, program de divertisment pentru copii și multe alte facilități despre care vă voi povesti în cadrul acestui articol.

Tripul nostru a început pe 9 iunie, miercuri seară. De cum am ajuns la hotel, am fost întâmpinați de un roboțel care ne-a servit cu dezinfectant. Apoi am făcut check-inul și am mers la cină, în restaurantul hotelului.

Palm Beach Hotel – robotelul cu dezinfectant

Palm Beach Hotel organizează 3 seri tematice pe săptămână, noi nimerind chiar în seara cu tematică bulgărească. 2 băieți și 2 fete ne-au încantat cu dansuri bulgărești. Nu am fost doar simpli spectatori, ci am și învățat să dansăm sau sa bătem toba. A fost puțin greu la început, recunosc, dar prin exersare devine mai ușor. Nu eram noi cei mai mari specialiști în arta dansului, dar ne-am descurcat, sperăm.

Palm Beach Hotel – despre camere

Hotelul are trei tipuri de camere: apartamente, camere cu vedere la mare și camere standard. În apartamente pot fi cazați doi adulți cu doi copii sau trei adulți cu un copil. Există două paturi de o persoană și o canapea extensibilă. Camerele cu vedere la mare sunt dotate cu două paturi de o persoană, dar se pot uni și astfel pot fi cazați până la trei adulți sau doi adulți cu doi copii. Camerele standard sunt echipate cu două paturi de o persoană, însă în ele pot fi cazați maxim doi adulți și un copil.

Camerele sunt spațioase, silențioase, oferind priveliști minunate spre mare sau spre parc. Pot spune că în fiecare dimineață mi-am început ziua pe balcon, sub razele călduroase ale soarelui ce tocmai ieșea din mare.

Evident, după tabieturile de dimineață, am mers la micul dejun. Cum bulgarii pun mare preț pe sănătatea oaspeților, cu toții am fost încurajați să folosim măști și mănuși de unică folosință pentru a lua preparatele din galantarele restaurantului. Mănușile se găsesc în tot restaurantul, iar măști sunt la intrare pentru cei care nu au la ei.

Palm Beach Hotel – meniu diversificat

Restaurantul are mesele distanțate corespunzător la interior, dar și pe terasa acoperită. Tacâmurile sunt în învelișuri de hârtie, de unică folosință.

Palm Beach Hotel - meniu
Palm Beach Hotel – meniu
Palm Beach Hotel - meniu
Palm Beach Hotel – meniu

Mâncarea este foarte bună, cafeaua la fel, au și diferite freshuri, fructe, legume, salate, mezeluri și brânzeturi. La prânz și cină se găsesc diferite ciorbe și feluri principale plus o selecție de dulciuri. Deoarece este un hotel mediu, cu 136 de camere, nu  se va regăsi aceiași selecție de produse ca la un hotel cu 700 de camere. Meniul este diversificat, dar asemănător în fiecare zi. Personal sunt cam mofturos la mâncare, dar am avut de unde să aleg și totul a fost savurat cu plăcere.

Palm Beach Hotel – facilități

Acest hotel de 4 stele se află în apropierea plajei din stațiunea Nisipurile de Aur. Din informațiile primite, plaja este certificată ”Blue Flag” pentru nisipul fin și apă curată. Periodic, calitatea apei este verificată în laboratoarele autorizate pentru a nu avea bacterii precum e-coli. Pentru vara anului 2021, hotelul are parte privată pe plajă. Prețul pentru un set de două șezlonguri și umbrelă este de 18 leva, care poate fi achitat la recepție în funcție de disponibilitate. Prețurile unora dintre pachetele turistice vândute includ umbrelă și șezlonguri pe plajă.

Dacă nu doriți să vă relaxați la plajă, aveți la dispoziție o piscină în aer liber cu secțiune pentru copii, șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea oferă, de asemenea, o sală de fitness, un loc de joacă pentru copii, biliard, precum și un club Bowling x-treme.

Pentru cei mai workaholici dintre voi, Palm Beach oferă acces gratuit la internet prin Wi-Fi pentru toți oaspeții săi. Conform site-ului oficial al hotelului Palm Beach, puteți să vă conectați la internet în lobby bar, restaurant, dar și în camere. Internetul gratuit are o viteză de până la 1 Mbps.

Nu am reușit să mă bucur de toate facilitățile hotelului pentru că am avut un program foarte încărcat. Însă experiența a fost plăcută și interesantă. Recomand acest hotel persoanelor care doresc să călătorească atat singure, în cuplu, cât și cu familia. Este un hotel liniștit și cu mai multe facilități pentru cei mici. Fără discuții, luați cameră cu vedere la mare și nu veți regreta.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul oficial al Hotelului Palm Beach! Despre experiența mea în Bulgaria vă voi povesti în alte articole!

Leave A Reply

Your email address will not be published.