Emirates oferă călătorilor evenimente sportive live și conținut nou pe Emirates Ice TV Live

0 275

Fanii sportului nu vor trebui să-și facă griji că vor pierde evenimentele atunci când vor zbura cu Emirates în această vară, indiferent dacă urmează Jocurile Olimpice de vară 2020, UEFA Euro 2020 sau alte evenimente importante din lumea sportului, precum Wimbledon 2021, British Open, Finala NBA, turul PGA, MotoGP și multe altele.Canalele Sport 24 și Sport 24 Extra de pe Emirates Ice TV Live vor transmite meciurile de la UEFA Euro 2020, inclusiv finala din data de 11 iulie. Live TV va transmite, de asemenea, Jocurile Olimpice 2020, care vor începe pe 23 iulie la Tokyo, cu participarea așteptată a peste 10.000 de sportivi, reprezentând 200 de națiuni din întreaga lume.

Emirates a investit continuu pentru a actualiza conținutul de zbor pe parcursul ultimului an, adăugând aproximativ 100 de filme, în fiecare lună, la biblioteca extinsă de conținut, plus conținut TV captivant și exclusiv, inclusiv emisiuni HBO precum The Undoing, I Know This Much is True și Betty.

Emirates oferă călătorilor o vară plina de evenimente sportive live și conținut nou pe Emirates Ice TV Live.

Alte puncte esențiale ale programului de gheață Emirates pentru vară includ:

  • Peste 20 de câștigători și nominalizați la cele mai bune premii din acest an, precum: Nomadland, The Father, Soul, Promising Young Woman și multe altele.
  • Documentare excepționale, printre care: Greta Thunberg: A year to change the world, Wild Cats of India, Life in Ten Pictures și King Otto – un documentar despre victoria istorică a Greciei la UEFA Euro 2004.
  • Cele mai bune alegeri din luna iulie: Raya and the Last Dragon, French Exit, Godzilla vs Kong, Minari și The Courier
  • Printre cele mai cunoscute filme adăugate în luna august se numără: A Quiet Place Part II, Wrath of Man și Mortal Kombat

Clienții Emirates se pot bucura de până la 4.500 de canale Emirates Ice TV Live, inclusiv peste 1.000 de canale pentru amatorii de filme și 130 de canale pentru copii. IMG’s Sport 24 și Sport 24 Extra sunt primele și singurele canale sportive din lume pentru industria companiilor aeriene și sunt disponibile exclusiv de la Panasonic Avionics. Canalele includ acoperire exclusivă în zbor a UEFA Champions League, Premier League, NFL, NBA, NHL, Tennis Grand Slams, Golf Majors și Ryder Cup, NRL și multe altele.

Sport 24 transmite 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, conectând pasagerii la peste 16 ore de conținut live premium în fiecare zi. Sport 24 Extra oferă o alegere suplimentară dintre cele mai premium sporturi, difuzând încă 150 de ore în direct în fiecare lună. Peste 30 de ligi sportive globale, federații și evenimente unice vor fi prezentate în 2021, inclusiv Jocurile Olimpice Tokyo 2020 reprogramate, UEFA EURO 2020 și Cupa Ryder. Produsele de divertisment și zbor WiFi de la Panasonic Avionics sunt oferite pe Boeing 777 și A380 din flota Emirates.

Leave A Reply

Your email address will not be published.