Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Amenintare cu bomba la bordul unui avion RYANAIR. Aeronava a fost escortata de 2 avioane RAF Eurofighter Typhoon. (Video)

1 1.737

În această seară, zborul FR1902 (Cracovia – Dublin) a fost nevoit să aterizeze în regim de urgență la Londra Stansted. În toaleta avionului a fost găsită o notificare cum că în avion există o bombă.

Piloții au anunțat autoritățile, iar 2 aeronave RAF Eurofighter Typhoon au însoțit avionul până la aterizare pe pista aeroportului Londra Stansted.

Amenintare cu bomba la bordul unui avion RYANAIR

Conform unui purtător de cuvânt al companiei RYANAIR, aeronava a fost parcată la distanță de terminal și pasagerii au fost debarcați în siguranță. Aterizarea s-a făcut fără probleme. Poliția britanică a controlat toți pasagerii, iar aceștia își vor putea continua călătoria spre destinația finală cu o aeronavă de rezervă.

Pasagerii din Dublin, programați pe zborul de retur, vor fi îmbarcați într-o aeronavă de rezervă pentru a minimiza cât mai mult întârzierea.

Aeronava, de pe zborul buclucaș FR1902 (Cracovia – Dublin), a fost Boeing 737-800 SP-RSQ Ryanair Sun (Buzz). Aceasta a rămas la sol pentru verificări.

Cazul este anchetat de poliția din Essex.

INFO: www.dublinlive.ie

Leave A Reply

Your email address will not be published.