Oslo – Tromsø cu Flyr, din 30 iunie 2021.

0 461

Compania aeriană Flyr va începe să opereze zboruri începând cu luna iunie a acestui an, prima cursă a companiei fiind programată să zboare de la Oslo spre Tromsø pe 30 iunie. Biletele vor fi puse în vânzare începând cu luna mai. Data lansării nu a fost aleasă întâmplător. Guvernul Norvegian a declarat că, din luna iunie, restricțiile din țară se vor relaxa, iar cetățenii vor putea să reia călătoriile, cel puțin pe plan intern.„Un plan concret pentru redeschiderea Norvegiei oferă companiei aeriene predictibilitatea de care aveam nevoie pentru a putea începe vânzarea biletelor. Pentru a nu intra într-o situație cu schimbări semnificative în programul de rută și re-rezervări ulterioare, lansarea oficială companiei aeriene a fost adaptată la planul guvernului pentru redeschiderea Norvegiei. Angajații și partenerii sunt foarte dornici să înceapă iar oamenilor sunt dornici să călătorească.”, a declarat CEO-ul Flyr, Tonje Wikstrøm Frislid.

Oslo – Tromsø cu Flyr.

Flyr va deservi o serie de orașe norvegiene, precum și destinații bine-cunoscute și iubite din Europa, inclusiv Malaga, Alicante și Nisa. Compania va crește numărul aeronavelor din flotă și al destinații pe care le va deservi în funcție de cerere Pe termen lung, planul companiei este să mărească numărul aeronavelor don flotă la 28-30 de avioane.

Primul avion Boeing 737-800 Flyr va fi livrat în luna mai. Următoarele avioane vor fi livrate în luna iunie, iar flota va fi extinsă până în toamnă. În același timp, piloții și echipajul de cabină se află la cursuri de instruire. De asemenea, există o mare cerere din partea persoanelor calificate, cu o experiență lungă în aviație, care doresc să lucreze pentru Flyr. Compania are acum 45 de angajați cu o experiență solidă în domeniul aviației norvegiene și va avea aproximativ 350 de angajați până la sfârșitul anului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.