OFICIAL: Oradea – Milano și Oradea – Barcelona cu TAROM, din 25 martie 2019

Compania Națională TAROM deschide vânzarea biletelor de avion din Oradea către Milano (Bergamo) și Barcelona (El Prat) și retur, începând cu data de 15 decembrie. Operarea curselor va începe din 25 martie 2019.

0 442

TAROM își continuă misiunea de a conecta comunitățile de români de pretutindeni. Portofoliul de rute al operatorului aerian national se îmbogățește cu Oradea – Milano și Oradea – Barcelona. Principalul motiv pentru care operarea efectivă a curselor începe din martie anul viitor este procedura de obținere a sloturilor de zbor pe cele două noi rute.TAROM marchează deschiderea a nu mai puțin de 16 noi rute în ultima perioadă. Continuă să dezvolte prezența companiei pe piață, mizând în permanență pe nevoia de conectare a polurilor de creștere economică din România cu cât mai multe destinații.

Oradea – Milano și Oradea – Barcelona

TAROM pune acccentul pe un factor de încărcare pozitiv pe aceste două noi rute, bazat pe valorificarea traficului intern cât și extern, turistic, dar nu numai. TAROM încearcă să acopere cererea de pe cele 2 rute, care au fost operate de RYANAIR până anul acesta. Deschiderea celor două curse regulate TAROM este un răspuns onest la această nevoie.

TAROM va pune la dispoziție două frecvențe săptămânale pe Milano și Barcelona cu plecare din Oradea. Numărul minim de locuri disponibile/cursă este de 120. Asta înseamnă că zborurile vor fi operate cu aeronave de tipul Boeing 737.

În prețul biletelor TAROM sunt incluse:
§ Transportarea bagajelor de cală (23 de kg) și a bagajelor de mână (10 kg).
§ Servicii la bord.
§ Operațiuni de check-in în aeroport.

Leave A Reply

Your email address will not be published.