blank

A fost inaugurată ruta Cluj – Lyon / A 7-a aeronavă Wizz la Cluj

Wizz Air a sărbătorit pe 20 noiembrie inaugurarea rutei Cluj - Lyon. Totodată a fost alocată cea de-a șaptea aeronavă Airbus A320 la baza din Cluj-Napoca.

0 608

Pe 20 noiembrie, baza operațională Wizz de la Cluj-Napoca a primit al 7-lea Airbusul A320. Totodată, acesta este al patrulea avion care se alătură bazelor Wizz Air din România în 2018. La începutul acestui an, noi aeronave s-au alăturat bazelor WIZZ la București, Sibiu și Iași.

Această extindere rapidă a operațiunilor Wizz Air aduce o creștere de 11% de la an la an, cu aproape 9 milioane de locuri la vânzare disponibile în acest an pe zborurile din/spre România

Cluj – Lyon cu Wizz Air

Cu cea de-a cincea rută nouă din Cluj-Napoca, WIZZ oferă acum 35 de zboruri spre destinații din Europa și Orientul Mijlociu. În timp ce întreaga rețea românească este reprezentată de 139 de rute low-cost WIZZ către 20 de țări, de pe cele zece aeroporturi din România.

Pe 20 noiembrie, a fost inaugurată ruta Cluj – Lyon cu Wizz, o destinație polivalentă cu privire la cultură și gastronomie. Al treilea cel mai mare oraș din Franța oferă atât de multe posibilități de petrecere a timpului liber: restaurante autentice unde turiștii se pot bucura de specialitățile de mâncare deosebite ale lionezilor, pot admira arhitectura specială a clădirilor sau pot face o plimbare relaxantă pe malurile râurilor Ron sau Saône.

Popularitatea acestei rute este subliniată de cerere. Primul zbor WIZZ spre Lyon a plecat de la Cluj-Napoca cu 120 de pasageri la bord.

Leave A Reply

Your email address will not be published.