blankblank

Oficial: Boeing 777-200ER Malaysia Airlines s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian

1 678

În cadrul unei conferinţe de presă, ce a avut loc la ora 16:00 (ora României), prim-ministrul Malaeziei, Najib Razak, a făcut o declaraţie realistă, dar cutremurătoare cu privire la situaţia avionului de pe ruta MH370. După mai bine de 16 zile de căutări de la dispariţia aeronavei Boeing 777-200ER Malaysia Airlines, s-a stabilit că avionul s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian, la vest de Perth, departe de orice aeroport sau pistă unde ar fi putut ateriza. Totodată, s-a luat în calcul şi ideea că nu există supravieţuitori.

În decursul acestei zile, toate rudele celor 239 de persoane (227 de pasageri, dintre care 2 copii şi 12 membrii ai echipajului), de la bordul zborului MH370, au primit următorul mesaj:

mesaj rude accident MH370

Pe 16 martie, am scris despre ideea unei posibile deturnări şi stabilirea a două coridoare de zbor, nord şi sud. Noile informaţii furnizate de Inmarsat şi Departamentul britanic de Investigaţii a Accidentelor Aeriene arată că aeronava ar fi zburat pe coridorul sudic.

mh370-southern-arc-0324

Mai jos aveţi declaraţia oficială făcută de Najib Razak, prim-ministrul Malaeziei.

Autorităţile din Malaezia şi Malaysia Airlines vor sprijini rudele pasagerilor şi al echipajului dispăruţi pe 8 martie 2014. Un număr impresionant de nave civile şi militare caută aeronava în zona indicată de sateliţii Inmarsat. Mâine, 25 martie 2014, va fi o nouă conferinţă de presă, în cadrul căreia vor fi prezentate mai multe informaţii tehnice.

Vă reamintim că Malaysia Airlines a scos din programul operaţional codurile MH370 şi MH371.

Leave A Reply

Your email address will not be published.