fbpx Aeroportul Internațional Berlin Brandenburg va fi deschis în octombrie 2020?

Aeroportul Internațional Berlin Brandenburg va fi deschis în octombrie 2020?

0 565
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Au apărut informații noi despre Aeroportul Internațional Berlin Brandenburg, cel ce trebuia inaugurat încă din 2011, dar nu e deschis nici astăzi. Au fost peste 10 amânări pe motive de siguranță și securitate.

Aeroportul Internațional Berlin Brandenburg se vrea a fi cel mai mare aeroport al Berlinului, având menirea să le înlocuiască pe actualele Berlin Tegel și Berlin Schönefeld.

Însă ghinionul și corupția au făcut ca noul aeroport să rămână închis până astăzi. Inițial trebuia inaugurat în 2011, dar recepția a fost amânată în ultimul moment pe motive de siguranță la incendiu.

Aeroportul Internațional Berlin Brandenburg se va deschide traficului aerian de pasageri?

interior-Aeroportul-International-Berlin-Brandenburg

Terminalul aeroportului BER a fost proiectat și construit greșit, iar cei ce au insepectat Aeroportul Internațional Berlin Brandenburg au descoperit peste 11500 de probleme tehnice. Au existat zvonuri care spuneau că terminalul va fi dărâmat și reproiectat. Dar nu s-a întâmplat acest lucru.

Cu eforturi susținute din partea autorităților, s-a încercat remedierea tuturor problemelor. Și, conform planului, Aeroportul Internațional Berlin Brandenburg ar trebui deschis în octombrie 2020.

berlin-brandenburg-airport

Conform declarațiilor făcute de Lütke Daldrup, CEO BER, sunt șanse ca noul aeroport din Berlin să fie deschis în toamna anului viitor. Însă există și o doză de scepticism. Ultimele teste, care au avut loc în iulie, s-au desfășurat normal, însă mai există multe alte etape de verificare. Și în continuare scepticismul ține de sistemul de protecție împotriva incendiilor.

Guvernul federal al Germaniei deține 26% din aeroport, iar restul este împărțit între statele Berlin și Brandenburg. La mijloc sunt foarte mulți bani, iar proiectul va fi dus pânăa la capăt.

Se dorește ca noul aeroport să poată prelua operațiunile celor două aeroporturi existente. La început, Aeroportul Internațional Berlin Brandenburg va putea găzdui aproximativ 6 milioane de pasageri anual. Urmând ca nivelul operațional să crească până la 28 de milioane de pasageri pe an.

Voi ce credeți? Va fi deschis Aeroportul Internațional Berlin Brandenburg?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.