blank

OFICIAL: Austrian Airlines anuleaza mai multe zboruri din cauza noilor măsuri luate de guvernul de la Viena. Vezi lista zborurilor afectate!

0 5.268

Începând de joi, 16 iulie 2020, zborurile din Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Egipt, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, România și Serbia spre Austria vor fi suspendate.

Măsura vine ca urmare e deciziei autorităților de la Viena de la introduce aceste țări pe lista cu risc crescut de COVID-19. Totodată, zborurile din Marea Britanie, Suedia și Ucraina rămân suspendate. Decretul este valabil până la 31 iulie 2020.

Austrian Airlines anuleaza mai multe zboruri

Din cauza acestor interdicții, Austrian Airlines este obligată să anuleze toate zborurile între Viena și următoarele destinații: Belgrad, București, Cairo, Kyiv, Londra, Podgorica, Pristina, Sarajevo, Sibiu, Skopje, Sofia, Stockholm, Tirana și Varna.

Din cauza suspendării acestor zboruri, Austrian Airlines trage un semnal de alarmă și menționează că vor fi afectate și alte zboruri. Majoritatea celor ce călătoreau din zona balcanică spre Austria își continuau călătoriile spre destinații îndepărtate, cum ar fi Statele Unite și Asia.

Andreas Otto, CCO Austrian Airlines, menționeză că interdicțiile de călătorie pentru aceste țări – cu o notificare extrem de scurtă – reprezintă o provocare enormă pentru Austrian Airlines și pentru pasageri. Acesta pledează pentru o politică de călătorie uniformă și stabilă în cadrul UE, având ca scop întărirea hub-ului de la Vienei pe zborurile lung-curier. Se caută soluții pentru pasagerii de tranzit!

Pasagerii, ale căror zboruri au fost anulate și care nu doresc să utilizeze opțiunile de rezervare, pot solicita o rambursare folosind formularul online de pe site-ul Austrian Airlines. Pasagerii, care doresc să călătorească la o dată ulterioară, au diverse opțiuni de rezervare și pot să-și planifice călătoria până la finalul lui 2021.

Mai multe informații găsiți pe site-ul Austrian Airlines!

Leave A Reply

Your email address will not be published.