Bucuresti - Amsterdam cu Blue Air, din 8 octombrie 2020. Zboruri zilnice!

Bucuresti – Amsterdam cu Blue Air, din 8 octombrie 2020. Zboruri zilnice!

2 2.553
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Grație lui Cristian Dumitru, anunțăm cursa București – Amsterdam cu Blue Air. Din informațiile găsite pe site-ul companiei, reiese că zborurile vor începe pe 8 octombrie 2020 (inițial au fost anunțate pentru 4 septembrie) și vor fi operate zilnic.

Programul de zbor este unul foarte bun, zborurile București – Amsterdam fiind operate în prima parte a zilei. Zborurile de retur Amsterdam – București sunt operate la prânz.

București – Amsterdam cu Blue Air

0B199 București 08:20 – 10:20 Amsterdam
0B200 Amsterdam 11:10 – 15:10 București

Tarifele pornesc de la 101 lei/segment București – Amsterdam și de la 145 lei/segment Amsterdam – București. În acest preț aveți inclus bagajul mic de cabină 40x30x20 (6 Kg). Vedeți noua politică de bagaje la Blue Air! Biletele se pot cumpăra de pe site-ul Blue Air.

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

2 Comentarii
  1. […] Bucuresti – Amsterdam cu Blue Air, din 4 septembrie 2020. Zboruri zilnice! […]

  2. […] a avut loc zborul inaugural al rutei București Otopeni (OTP) – Amsterdam Schiphol (AMS) și evenimentul de bun venit organizat la Aeroportul Schiphol, la care au participat Marcel […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.