Qatar Airways a reluat zborurile pe ruta Doha – București. Programul operațional și informații utile!

1 615

Qatar Airways anunță cu bucurie reînceperea zborurilor către București, România, începând din 15 iulie 2020. Compania va opera 4 zboruri săptămânale pe această rută cu o aeronavă de tip Airbus A320 ce oferă pasagerilor 12 locuri în cabina Business și 120 de locuri în cabina Economy.Ne bucurăm să știm că informațiile furnizate de AirlinesTravel.ro au fost corecte și se confirmă ceea ce anunțam cu o lună în urmă, din 16 iunie 2020.

Qatar Airways a reluat zborurile pe ruta Doha – București

QR 0220 București 17:55 – 22:30 Doha
QR 0219 Doha 07:20 – 12:15 București

Qatar Airways a operat si in criza

Qatar Airways este una dintre puținele companii aeriene din lume care au menținut operaționale un număr semnificativ de rute pe toată durata acestei crize mondiale. Compania are o poziție unică la nivel global, fiind în măsură să monitorizeze tendințele fluxului de trafic și rezervări ale pasagerilor și având posibilitatea de a oferi curse regulate pasagerilor săi pentru a se conecta cu ușurință cu destinații cheie din întreaga lume, prin hub-ul său premiat, Aeroportul Internațional Hamad.

Pe durata crizei, Qatar Airways a fost unul dintre cei mai mari transportatori la nivel mondial, zburând peste 50 de milioane de kilometri pentru a repatria mai mult de 1.8 milioane de pasageri și operând aproape 15 000 de zboruri.

Qatar Airways și-a îmbunătățit măsurile de siguranță la bord pentru pasageri și membrii echipajelor.

Compania a implementat mai multe schimbări, printre care introducerea echipamentelor individuale de protecție (PPE) pentru membrii echipajelor de cabină, precum și modificarea serviciilor la bord pentru reducerea interacțiunii dintre pasageri și membrii echipajului.

Echipajele de cabină poartă deja de câteva săptămâni aceste PPE în timpul zborurilor, inclusiv măști de protecție faciale și mănuși de unică folosință. Pasagerii vor trebui de asemenea să poarte măști de protecție pe durata zborului și li se recomandă să își aducă propiile măști pentru a fi siguri că li se potrivesc și le sunt confortabile.

Qatar Airways și-a extins politicile privitoare la rezervări

Pentru a se asigura că pasagerii au încredere să își planifice călătoriile, compania aeriană și-a extins politicile privitoare la rezervări, oferind acum și mai multe opțiuni și flexibilitate crescută. Sunt permise acum modificări nelimitate ale datelor de călătorie iar pasagerii pot schimba destinația de câte ori doresc, dacă aceasta se află în limita unei raze de 5,000 de mile față de destinația originară.

Compania nu va aplica diferențe de tarif pentru călătoriile efectuate până pe 31 decembrie 2020, dupa această data aplicând regulile tarifare aferente. Toate biletele pentru călătorii până pe 31 decembrie 2020 vor fi valabile timp de doi ani de zile de la data emiterii.

Compania aeriană națională a Statului Qatar a obținut un nivel ridicat de încredere din partea pasagerilor, a guvernelor, a partenerilor de afaceri și a aeroporturilor din lumea întreagă, dovedind că este un partener de încredere pe toată durata acestei crize mondiale. Având planuri de extindere a rețelei și de consolidare a parteneriatelor strategice, compania este bine poziționată pentru a continua să își îndeplinească misiunea de a fi compania aeriană pe care pasagerii se pot baza.

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.