[Oferta Wizz Air] Bilete de avion de la 39 lei/segment pentru Milano, Bruxelles, Bologna

0 1.270

În aviaţie, concurenţa între companiile aeriene face bine la public. În teorie, concurenţa duce la creşterea calităţii serviciilor, iar tarifele scad. Dacă la calitatea serviciilor mai avem reţineri, cu siguranţă nu avem ce obiecta la partea de tarife.De când a intrat Ryanair pe piaţa din România, am observat o scădere considerabilă a tarifelor spre destinaţiile cu o concurenţă mai mare, în special spre destinaţiile din Italia şi Bruxelles, Belgia.

Wizz Air

Astăzi, Ryanair a anunţat discount de 25% la biletele de avion pentru destinaţiile din Italia şi Atena, Grecia, rezultând tarife de la 7.49 EURO/segment. Tot astăzi, am citit la Cezar despre ofensiva Wizz Air şi tarife de la 39 lei/segment.

Bucuresti-Milano-39-lei-Wizz-Air

Bucuresti-Bologna-39-lei-Wizz-Air

Am făcut câteva simulări şi tariful de 39 lei/segment se confirmă pentru zborurile cu plecare din Bucureşti spre destinaţiile Milano (Bergamo şi Malpensa), Bruxelles, Bologna. Puteţi găsi acest preţ în martie şi aprilie.

Înainte să vă apucaţi de împachetat, citiţi şi despre bagajul de cabină inclus în preţul biletului la companii low-cost.

Leave A Reply

Your email address will not be published.