Air Europa va oferi Wi-Fi la bordul aeronavelor lung-curier

0 808

În secolul vitezei, Air Europa a înţeles că pasagerii sunt „dependenţi” de internet şi a decis să introducă serviciul Wi-Fi la bordul aeronavelor lung-curier. Pentru Air Europa, 2016 este un an al schimbărilor. Vine cu brand nou, un livery nou, avioane noi şi noi servicii oferite pasagerilor.

Wi-Fi-Air-Europa

Prin urmare, pe lângă noile aeronave Boeing 787 Dreamliner, Air Europa a echipat 3 avioane Airbus A330 (2 x A330-200 şi 1 x A330-300) cu tehnologia necesară pentru a oferi Wi-Fi la înălţime. Planul este ca toată flota de aeronave lung-curier să fie echipată cu tehnologia oferită de Panasonic Avionics. Tot Panasonic a livrat şi sistemele de divertisment eX3 IFE, care echipează noile 787 Dreamliner.

Wi-Fi-Air-Europa

Legat de WI-Fi, Air Europa a prezentat 3 pachete tarifare: 15Mb la 7 EURO, 30Mb la 13 EURO şi 50 Mb la 20 EURO. Conexiunea la internet se va putea realiza după ce aeronava va ajunge la altitudinea de croatieră, prin intermediul reţelei „ontheair”. Dacă nu abuzaţi de muzică şi filme, pe care oricum le găsiţi în serviciul multimedia oferit de Air Europa, 50Mb vă sunt suficienţi să staţi pe chat, să verificaţi email, să comunicaţi pe reţelele sociale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.