blank

[Oferta Wizz Air] 20% discount la toate zborurile, toate destinaţiile

0 672

Doar astăzi, 9 ianuarie 2015, Wizz Air oferă 20% discount la toate zborurile, toate destinaţiile. Reducerea de 20% se aplică la tariful care include taxele, costurile obligatorii și un bagaj mic de cabină (max: 42x32x25), dar exclude taxa de administrare, dacă zborul dvs. este efectuat de compania Wizz Air Hungary Kft (W6). Reducerea de 20% se aplică la tariful care include taxele, costurile obligatorii și un bagaj înregistrat care să nu depășească 32 de kg, excluzând taxa de administrare, dacă zborul este efectuat de Wizz Air Ukraine Airlines LLC (WU). Reducerea este validă doar pentru noile rezervări. Rezervările pentru grupuri (peste 10 pasageri) sunt excluse. Numărul de locuri disponibile la un anumit preţ sunt limitate.

promo_2_ro_wizz_air

Dacă tot vin zilele speciale Valentine`s Day, 1 şi 8 martie, Sfintele sărbători de Paşte, vacanţa de vară 2015 etc., profitaţi de ofertă pentru a vă programa călătoriile.

Un preţ foarte bun am găsit pe ruta Bucureşti – Bruxelles Charleroi (‏CRL), de la 148 lei cu toate taxele, dus-întors şi bagajul mic de mână.

Bucuresti_Bruxelles_Wizz_Air_150_Lei

În weekend-ul 13-15 februarie am găsit tarife bune spre Catania de la 300 lei, Milano de la 220 lei, Roma de la 450 lei. Voi ce tarife aţi găsit şi spre ce destinaţii?

Leave A Reply

Your email address will not be published.